اخبار

کرسی آزاداندیشی دانشگاه لرستان همزمان با هفته استانی پژوهش و فناوری و روز دانشجو برگزار شد

۱۴۰۱/۰۹/۱۶

همزمان با هفته استانی پژوهش و فناوری و در آستانه روز دانشجو، کرسی آزاداندیشی دانشجویی با عنوان «نقش دانشجو در اعتراضات اخیر» را بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه برگزار کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کرسی، شامگاه سه‌شنبه، 15 آذرماه در آستانه روز دانشجو، با حضور برخی برخی فعالان حوزه‌های مطالبه‌گری (امیرحسین فیضی، محمدحسین صبوری و علی جابری) در سالن شهید شکوهی دانشگاه لرستان برگزار شد.

دانشجویان موافق و منتقد موضوعات و مسائل روز جامعه، دیدگاه‌های خود را بیان کردند و مهمانان برنامه نیز به پرسش‌های دانشجویی، پاسخ دادند.

درباره چرایی و علت اعتراضات و اغتشاشات اخیر، دیدگاه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی و سیاسی در این کرسی مطرح شد.

همچنین دانشجویان درباره نوع پوشش زنان، نقطه‌نظرات مختلف خود را بیان کردند.

بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه، در ایام حوادث، اعتراضات و اغتشاشات اخیر، کرسی‌های آزاداندیشی را با هدف تقویت فرهنگ انتقاد سازنده و گفت‌وگو در دانشگاه لرستان، برگزار کرده‌ است.

همچنین خانه ملی گفت‌وگوی آزاد دانشگاه لرستان که به تازگی، فعالیت خود را آغاز کرده تاکنون سه نشست پرسش و پاسخ دانشجویی با برخی مدیران کل استانی، برگزار کرده است.

در این خانه نیز دانشجویان درباره حوزه‌های کاری سازمان‌ها، ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان, پرسش‌های مطالبه‌گرانه‌ی خود را مطرح می‌کنند و مدیران, به پرسش‌ها پاسخ می‌دهند.


۱۴۰۱/۰۹/۱۶ - ۰۰:۲۶
۹۳۴ بازدید