اخبار

دانشجویان شاهد و ایثارگر نو ورود دانشگاه لرستان تجلیل شدند

۱۴۰۱/۰۹/۱۳

دانشجویان شاهد و ایثارگر نو ورود دانشگاه لرستان، تجلیل شدند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز یکشنبه، 13 آذرماه، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، دکتر محمدی‌ضرون، مدیر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان، حسین سهرابی، مشاور رئیس دانشگاه لرستان و مسئول هماهنگی امور ایثارگران دانشگاه و جمعی از مدیران دانشگاه لرستان، آیین تجلیل از دانشجویان شاهد و ایثارگر نو ورود دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهیدشکوهی دانشگاه لرستان برگزار شد.

همچنین در این آیین، به جمعی از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان، به قید قرعه، جوایزی اهداء شد.

کلیپ‌هایی نیز در پاسداشت یاد و خاطره شهدای والامقام، در سالن اجتماعات برای دانشجویان، به نمایش درآمد.

تعدادی از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان نیز دیدگاه‌های خود را درباره موضوعات گوناگون دانشگاه، با مسئولان دانشگاه در میان گذاشتند.

خانه ملی گفت‌وگوی آزاد دانشگاه لرستان؛ بستری مناسب برای بیان دیدگاه‌های مختلف

رئیس دانشگاه لرستان در این آیین در سخنانی گفت: «خانه ملی گفت‌وگوی آزاد دانشگاه لرستان که به تازگی راه‌اندازی شده است آماده است تا دانشجویان مختلف از جمله دانشجویان شاهد و ایثارگر، دیدگاه‌های متنوع خود درباره موضوعات گوناگون را بیان کنند».

دکتر علی نظری، توضیح داد: «از دانشجویان توقع دارم مشارکت خود در نشست‌های هفته پژوهش و فناوری را که بیش از 50 نشست هستند افزایش بدهند».

دکتر نظری تشریح کرد: «شهدا و ایثارگران براساس آموزه‌های قرآن کریم، مجاهدت و عمل کردند».

وی اظهار داشت: «واژه شهدا در قرآن کریم در کنار واژه‌های همچون صدیقین و پیامبران و صالحین قرار گرفته است».

رئیس کمیته علمی، پژوهشی کنگره ملی 6547 شهید استان لرستان، تصریح کرد: «مقام شهدا و ایثارگران یک مقام بسیار ارزشمند از نگاه دینی و از منظر گفتمان انقلاب اسلامی است».

دکتر علی نظری، بیان کرد: «یکی از مؤلفه‌های حرکت‌کردن در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی، آن است که همیشه قدردان خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران باشیم».

دکتر نظری، تصریح کرد: «دانشجویان، امانت الهی و آینده‌سازان کشور هستند».

رئیس دانشگاه لرستان، توضیح داد: «امروز جبهه، تغییر کرده است؛ یکی از جبهه‌های امروز، تهاجم فرهنگی دشمن است؛ امروز دشمن با جنگ ترکیبی و جنگ شناختی به جنگ ایران آمده است».

دکتر علی نظری، تشریح کرد: «رسالت فرزندان و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، آن است که در جبهه‌های امروز هم، حضور اثرگذار برای صیانت از هویت و ارزش‌های اسلامی جامعه داشته باشند».

دکتر نظری، تحلیل کرد: «دشمن از طریق جنگ ترکیبی و جنگ شناختی به‌دنبال آن است که انواع دروغ‌ها در جامعه منتشر و ذهن‌ها را آلوده کند».

وی بیان کرد: «دانشجویان از جمله دانشجویان شاهد و ایثارگر بایستی ارتباط خود را با انجمن‌های علمی دانشجویی، تشکل‌ها و کانون‌های فرهنگی گسترش دهند».

رئیس دانشگاه لرستان از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان خواست خاطرات شهدا و ایثارگران را به‌صورت مدون و نظام‌مند، تهیه کنند تا ماندگاری داشته باشد و نسل به نسل، منتقل شود.

شهدا جانفشانی کردند تا مملکت به دست نااهلان نیفتد

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، در این آیین گفت: «شهدا جانشان را فدا کردند تا مملکت به دست نااهلان نیفتد».

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، تشریح کرد: «در دوران پس از دفاع مقدس نیز مجاهدت‌های سرداران و رزمندگان بزرگی همچون شهید حاج قاسم سلیمانی، تداوم داشت و امنیت ایران و بسیاری از ملت‌های منطقه مدیون این جانفشانی‌هاست».

دکتر حاتمی‌کن‌کبود، اظهار داشت: «براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری، گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، کمتر از شهادت نیست».

مدیون شهدا و ایثارگران هستیم

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، در این آیین گفت: «هرچه دستاورد در کشور داریم مرهون جانفشانی‌های شهدا و مجاهدت‌های ایثارگران است و مدیون این عزیزان هستیم».

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر عابدین درویشی‌پور، اظهار داشت: «شهدا جانشان را در راه ارزش‌ها فدا کردند و مجاهدت‌های ایثارگران برای دفاع از ارزش‌هاست».

دکتر درویشی‌پور افزود: «ما باید فرهنگ ایثار و مجاهدت را از شهدا و ایثارگران و خانواده‌های معظم ایشان، بیاموزیم».

وی، تصریح کرد: «وظیفه همه ماست در هر جایگاهی که در جامعه هستیم یاد و خاطره شهدای والامقام را گرامی بداریم و خانواده‌های معظم شهیدان و ایثارگران را تکریم کنیم».

معرفی فعالیت‌ها و خدمات

دکتر محمدی‌ضرون، مدیر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان در این آیین، در سخنانی، واحد کاری شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان را به دانشجویان معرفی کرد.

دکتر محمدی‌ضرون، در بخش دیگری از گفته‌هایش فعالیت‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، ورزشی مدیریت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان را تشریح کرد.

یکی از این برنامه‌ها، بورسیه‌کردن دانشجویان ممتاز شهدا و ایثارگران در قالب طرح بورسیه شهید سلیمانی، اجرا می‌شود که دکتر محمدی‌ضرون، آن‌را برای دانشجویان توضیح داد.

گفتنی است این آیین توسط مدیریت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

گزارش تصویری

۱۴۰۱/۰۹/۱۳ - ۲۱:۱۷
۱۱۵۵ بازدید