اخبار

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم و رئیس اداره فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارت علوم با نماینده ولی فقیه در استان لرستان، دیدار و گفت‌وگو کردند

۱۴۰۱/۰۸/۳۰

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم و رئیس اداره فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارت علوم با نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد، دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، شامگاه یکشنبه، 29 آبان‌ماه، دکتر عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر احسان خامنوی‌خیابانی، رئیس اداره فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارت علوم با حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد، دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار که اعضای هیئت رئیسه دانشگاه لرستان نیز حضور داشتند نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد گفت: «ایجاد دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در استان‌های کشور بایستی براساس آمایش سرزمینی باشد».

حجت الاسلام و المسلمین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، تشریح کرد: «گاهی شاهد افزایش تعداد مراکز آموزش عالی در استان‌ها بوده‌ایم که بدون توجه به فراهم‌سازی زیرساخت‌های کیفی بوده است و این نکته اهمیت دارد که رشد کمی مراکز آموزش عالی بایستی برپایه آمایش سرزمینی و اهمیت دادن مباحث کیفی صورت گیرد».

دکتر شاهرخی، تشریح کرد: «اینکه میزبانی و برگزاری جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور به دانشگاه لرستان واگذار شده است یک حرکت بسیار مثبت معنوی برای دانشگاه لرستان و استان لرستان است».

وی، بیان کرد: «امروزه شاهد هستیم ایران اسلامی، در زمینه‌های مختلف پیشرفت‌های بزرگی کسب کرده است و رسالت همه ما در جهاد تبیین این است که اینگونه پیشرفت‌ها، برای نسل جوان و دانشجو بیان شوند».

نماینده ولی فقیه در استان لرستان تبیین کرد: «ما در زمینه تولید علم و تولید مقالات در رتبه‌های برتر کشور هستیم اما در زمینه تبدیل مقالات و ایده ها به مرحله ی تجاری سازی کمبودهایی داریم که بایستی رفع شوند».

امام جمعه خرم‌آباد، اظهار داشت: «علم آموزی مسیر حرکت انسان را روشن می کند اما همراه با آن باید مباحثی تربیتی و دینی هم وجود داشته باشند و برگزاری جشنواره هایی همچون قرآن و عترت برای تربیت دینی نسل دانشجوست».

دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، تصریح کرد: «در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، علم آموزی همراه با تربیت دینی و ترویج سبک زندگی ایرانی، اسلامی است».

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در این دیدار، گفت: «آنچه اهمیت دارد این است که در این ایام، جهاد تبیین بیش از پیش، تقویت شود».

دکتر عبدالحسین کلانتری، توضیح داد: «شاهد هستیم که دشمن از طریق بازنمایی رسانه ای، به دنبال ایجاد ناآرامی در جامعه است که در مقابل، ما بایستی براساس جهاد تبیین، فعالیت های رسانه ای درباره انعکاس دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران را تقویت کنیم و ارتقاء دهیم».

دکتر کلانتری، بیان کرد: «دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور بسترساز و ریشه بسیاری از تحولات و رویدادهای پیشرفت‌گرایانه برای کشور بوده و هستند».

وی تحلیل کرد: «رهاشدگی فضای مجازی باعث سوءاستفاده‌های دشمن شده است؛ در مقابل، ما باید روش‌های جهاد تبیین را تقویت کنیم».

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، توضیح داد: «رویکرد ما این است که از ظرفیت‌های مجموعه‌های دانشجویی در برنامه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، هنری، مذهبی و علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استفاده شود و دانشجویان، مشارکت فعال در این برنامه‌ها داشته باشند».

گفتنی است در این دیدار، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، دکتر سیدحسام‌الدین حجازی، معاون دانشجویی دانشگاه، دکتر مصطفی کرم پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان و سایر اعضای حاضر در نشست، دیدگاه‌های خود را درباره برگزاری هرچه کیفی تر و بهتر سی و هفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاه ها و مرکاز آموزش عالی کشور بیان کردند.

میزبانی و برگزاری سی و هفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به دانشگاه لرستان سپرده شده است. این جشنواره، اسفندماه امسال برگزار می‌شود.

گزارش تصویری

۱۴۰۱/۰۸/۳۰ - ۱۱:۲۶
۱۰۰۵ بازدید