اخبار

رئیس اداره فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارت علوم: پناه بُردن به قرآن کریم، باعث پیروزی در فتنه‌ها می‌شود

۱۴۰۱/۰۸/۳۰

رئیس اداره فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارت علوم گفت: «پناه بُردن به قرآن کریم و عمل به تعالیم قرآنی، باعث پیروزی در فتنه‌ها می‌شود».

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر احسان خامنوی‌خیابانی در آیین انتخاب دانشگاه لرستان به‌عنوان میزبان و برگزارکننده سی و هفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور که در این دانشگاه برگزار شد، تشریح کرد: «عمل به تعالیم قرآن کریم، باعث پیروزی در فتنه‌ها می‌شود؛ زیرا مسیر درست و روشن را قرآن کریم به همگان نشان داده است».

دکتر خامنوی خیابانی، توضیح داد: «با پیگیری‌هایی که مجموعه مدیریتی دانشگاه لرستان به‌ویژه رئیس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر نظری انجام دادند میزبانی و برگزاری سی و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به دانشگاه لرستان واگذار شده است».

وی افزود: «ما امیدواریم فضای قرآنی در سطح دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، یک فضای پایدار و نهادینه باشد».

رئیس اداره فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارت علوم، بیان کرد: «امید است برنامه‌های مختلف با محتوای قرآنی که ویژه آماده‌سازی مقدماتی برای برگزاری هرچه بهتر جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور است در دانشگاه لرستان به‌صورت مطلوب اجرا شود».

دکتر احسان خامنوی خیابانی، اظهار داشت: «مراسم اختتامیه سی و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور در اسفندماه مسال در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود و از برگزیدگان، تجلیل خواهد شد».

دکتر خامنوی خیابانی، ادامه داد: «سی و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور در 9 بخش اصلی، اجرا می‌شود؛ در کنار بخش آوایی که شامل حفظ و قرائت می‌شود بخش معارفی هم تدارک دیده شده است که با استفاده از کتاب‌های ارزشمند، این بخش برگزار می‌شود».

وی افزود: «بخش پژوهشی هم در جشنواره وجود خواهد داشت که مقاله‌نویسی و نقد کتاب را هم در برخواهد گرفت».

رئیس اداره فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارت علوم، بیان کرد: «بخش فناوری هم به جشنواره افزوده شده است که تولیدات رسانه‌ای را شامل می‌شود و از بخش‌های جدید جشنواره قرآن و عرت دانشگاهیان کشور است».

دکتر خامنوی خیابانی، ادامه داد: «جشنواره بخش هنری هم دارد که فعالیت‌هایی همچون خوشنویسی، نقاشی، فیلم کوتاه و طراحی پوستر را شامل می‌شود».

وی تصریح کرد: «بخش ادبی هم شامل موضوعاتی همچون شعر، داستان نویسی، نمایشنامه‌نویسی، فیلم‌نامه‌نویسی و .. می‌شود؛ بخش نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه هم در سی و هفتمین جشنواره قرآن و عترت وجود دارد».

رئیس اداره فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارت علوم، تشریح کرد: «از بخش‌هایی که به جشنواره افزوده شده است بخش نوآوری و نوآفرینی‌های قرآنی است؛ در این بخش، فعالیت‌ها شامل ایده‌پردازی حول محور استارتاپ‌های قرآنی می‌شوند».

دکتر احسان خامنوی خیابانی، افزود: «تلاش کرده‌ایم موضوعات روز در سی و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، گنجانده و افزوده شوند».

دکتر خامنوی‌خیابانی، توضیح داد: «کوشش شده است بخش‌های مختلف جشنواره متناسب با استعدادهای متنوع دانشجویان، طراحی و اجرا شوند».

وی ادامه داد: «یکی از تفاوت‌های مهم نسبت به جشنواره قبلی، استفاده از سامانه جامع مسابقات قرآنی است؛ این سامانه، طراحی شده است تا علاقه‌مندان از دانشگاه‌های سراسر کشور در این سامانه، ثبت‌نام کنند».

گفتنی است در آیین انتخاب دانشگاه لرستان به‌عنوان میزبان و برگزارکننده سی و هفتیمن جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور، پوستر جشنواره با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم (دکتر کلانتری)، رونمایی شد.

همچنین، جمعی از فعالان قرآنی و فرهنگی تجلیل شدند.

گزارش تصویری

۱۴۰۱/۰۸/۳۰ - ۱۵:۰۷
۱۰۴۱ بازدید