رئیس دانشگاه لرستان در نشست جبهه علمی فرهنگی خرمآباد: راه رسیدن به حقیقت این است که انسانها با همدیگر گفتوگو کنند

رئیس دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، در نشست جبهه علمی فرهنگی خرمآباد گفت: «راه رسیدن به حقیقت، این است که انسانها با همدیگر گفتوگو کنند».
به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، روز چهارشنبه، 11 آبانماه در نشست جبهه علمی فرهنگی خرمآباد که با حضور دانشگاهیان استان لرستان و سردار مرتضی کشکولی، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان در سالن شهید فرجی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد تشریح کرد: «این سنت بدون تغییر الهی است که هر توطئه و مکر و حیلهای که بخواهد انسانهای مؤمن و پاک را به دام بیفکند خود توطئهگران را به دام خواهد افکند».
دکتر نظری اظهار داشت: «گفتوگو و بیان بین انسانها برای این است که در میزان و ترازوها، طغیان نشود؛ بیان و گفتوگو برای این است که انسانها با همدیگر درد دل کنند و مسائلشان را با یکدیگر در میان بگذارند».
وی بیان کرد: «گفتوگو بین انسانها برای آن است که انسانها برای رفع مسائلشان به راهحلهای مناسب برسند؛ وگرنه، دشمن ماهر، میداندار میشود و حق را به جای باطل و باطل را به جای حق، جلوه میدهد».
رئیس دانشگاه لرستان تصریح کرد: «انسان هوشمند، انسانی است که با بصیرت، بتواند حق را در سر جای خود و باطل را آنگونه که باطل است به دیگران نشان بدهد».
رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان خطاب به جمعیت حاضر در نشست جبهه علمی فرهنگی خرمآباد گفت: «این جمعیت برای همین منظور اینجا آمدهاند که بتوانیم با همدیگر گفتوگو کنیم و مسائل خود را به میان بگذاریم و اجازه ندهیم دشمن خونخوار وطن، از برخی رفتارهای ما، سوءاستفاده کند».
گفتنی است در این نشست، تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان لرستان در سخنانی، برخی مطالبات مدنظر خویش را مطرح کردند؛ از جمله اینکه:
1ـ آموزشهای کاربردی در نظام آموزش عالی کشور بایستی گسترش یابد.
2ـ در نظام آموزش عالی بایستی به تعهد همراه با تخصص در مورد دانشجویان توجه شود؛ فقط نباید نگاه تکبعدی مبتنی بر تخصص داشت. تخصص و تعهد باید همراه همدیگر باشند.
3ـ در جنگ شناختی ترکیبی، دشمن به دنبال آن است که جای ارزشها و ضد ارزشها، با همدیگر عوض شود.
4ـ در برخی نهادهای فرهنگی کشور، کمکاری صورت گرفته است.
5ـ ناکارآمدی در برخی سطوح مدیریتی باعث ایجاد نارضایتی مردمی است.
6ـ اقدامات تحولگرایانه برای بهبود وضعیت معیشت مردم بایستی صورت گیرد.
7ـ فضای مجازی یک فضای رها شده است!
8ـ برخی جوانان به صورت ناخواسته همراه دشمن شدهاند که با جهاد تبیین باید آگاهسازی عمومی تقویت شود.
9ـ شایستهسالاری را بایستی در انتصابات نظام مدیریتی و اداری کشور تقویت کرد و گسترش داد.
10ـ جهاد تبیین به معنی بیان واقعیتهای میدانی است نه کمتر نه بیشتر.
11ـ ما باید نیمه خالی لیوان را هم بیان کنیم و تلاش کنیم کمبودها و کاستیها رفع شوند.
12ـ وضعیت اقتصادی در کشور ما چندان مناسب نیست. در زمینه عدالت هم باید بیشتر کار شود. همچنین در زمینه حقوق شهروندی هم بایستی فعالیتها بیشتر شوند.
13ـ دشمن از وجود برخی کمبودها و مشکلات در کشور با فرصتطلبی، سوءاستفاده میکند.
14ـ در عرصههای مختلف باید به جوانان، اهمیت و میدان بیشتری داده شود و به مطالبات جوانان، بیش از پیش، توجه شود.
15ـ نیاز داریم به اینکه آموزش اعتراض در جامعه تقویت شود به گونهای که تفاوت بین اعتراض و اغتشاش، کاملاً برای جامعه، نهادینه شود.
16ـ در بسیاری از کشورها درباره موضوعات مختلف اعتراضات خیابانی وجود دارد؛ مهم این است که اعتراضات به خشونت و اغتشاش کشیده نشوند.
گفتنی است این برنامه با همکاری سازمان بسیج اساتید استان لرستان، دفتر هماندیشی اساتید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد.