اخبار

نشست حکمرانی و مدیریت اسلامی را کانون بسیج اساتید دانشگاه لرستان برگزار کرد

۱۴۰۱/۰۶/۰۹

نشست حکمرانی و مدیریت اسلامی با تأکید بر حکمرانی بصیر در نهج‌البلاغه را کانون بسیج اساتید دانشگاه لرستان، با حضور دکتر علی نظری (رئیس سازمان بسیج اساتید لرستان)، حجت‌الاسلام و المسلمین خدایی، مسئول کارگروه مدیریت و حکمرانی اسلامی در دانشگاه لرستان، تعدادی از متخصصان حوزه‌های مختلف و سرهنگ پاسدار فریبرز حاتمی، مسئول بسیج اقشار سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان، برگزار کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست که از نوع هم‌اندیشی بود، با حضور برخی متخصصان حوزه‌های مختلف، روز چهارشنبه، 9 شهریورماه برگزار شد و حاضران در نشست، دیدگاه‌های خود درباره ارتقای شاخص‌های حکمرانی و مدیریت دینی را بیان کردند.

عدالت‌محوری، نظارت‌گرایی، شایسته‌سالاری، پاسخگویی و مسئولیت‌پذیری، قانون‌گرایی، شفافیت، اخلاق‌گرایی دینی، بصیرت‌افزایی تحول‌گرایانه، استکبارستیزی، معنویت‌گرایی دینی و ... از جمله شاخص‌ها و مفاهیمی است که در این نشست، توسط حاضران در نشست، بیان شد.

مدیریت اسلامی براساس روش‌های اخلاقی، علمی و کارآمد است

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان در این نشست توضیح داد که رویکرد دانشگاهی، جهادی و بسیجی، این است که مسائل و موضوع مطرح شده در این نوع نشست‌ها، کارگروه‌ها یا کمیته‌ها از نوع مسئله‌محور، مصداقی و عینی باشند تا بتوانیم با روش‌های علمی و کاربردی، کارآمدی را در مدیریت اسلامی، ارتقاء بدهیم.

وی تشریح کرد که آموزه‌های قرآن کریم و نهج‌البلاغه، آموزه‌هایی هدایتگر و راهبر برای بشر در جهت رسیدن به سعادت هستند و در همه ابعاد زندگی بشر از جمله حکمرانی و مدیریت، بایستی این آموزه‌ها، روز به روز، گسترش یافته و نهادینه شوند.

شاخص‌های مدیریت انقلابی و اسلامی، از مجموعه مدیریت استان، مطالبه خواهد شد

در این نشست، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدرضا خدایی، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان و مسئول کارگروه مدیریت و حکمرانی اسلامی در دانشگاه لرستان، گفت: «به زودی شاخص‌های مدیریت انقلابی و اسلامی براساس بیانیه گام دوم رهبر فرزانه و حکیم، از مجموعه مدیریت استان لرستان مطالبه خواهد شد».

وی با بیان آیه 200 سوره آل عمران، فرایند خودسازی، خانواده پردازی و تمدن‌بینی را از مهم‌ترین وظایف کارگزاران دولت آیت‌الله رئیسی دانست.

مسئول کارگروه مدیریت و حکمرانی اسلامی در دانشگاه لرستان، تشریح کرد: «افکار و ایده‌های اهالی اندیشه‌ورزی در دانشگاه‌های لرستان بسان آب‌های ذخیره شده در پشت یک سد است که مدیریت استان بایستی با زهکشی مناسب آنها را به زمینه‌های پایین دست این سد در اداره امور برساند».

حجت‌الاسلام و المسلمین خدایی ابراز امیدواری کرد که به زودی در یک هماورد علمی و انقلابی چالش‌ها و موانع پیش روی حکمرانی اسلامی و انقلابی در استان بازبینی و شاخص‌های اصلی مدیریت براساس نقشه بیانیه گام دوم رهبر حکیم انقلاب اسلامی، مورد مطالبه نخبگان و اهالی انقلابی دانشگاه‌ها قرار خواهد گرفت.

ویژگی‌های حکمرانی و مدیریت اسلامی

در این نشست، سرهنگ پاسدار فریبرز حاتمی، مسئول بسیج اقشار سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان نیز در سخنانی، ضمن تشکر به خاطر برگزاری این نشست، درباره ویژگی‌های بارز حکمرانی و مدیریت اسلامی همچون معنویت‌گرایی و فضیلت‌گرایی دینی، عدالت‌محوری و مردمی بودن، توضیحاتی ارائه کرد.

سرهنگ پاسدار، حاتمی در این نشست، روی این نکته تصریح کرد که مهم‌ترین خصوصیات حکمرانی و مدیریت اسلامی، مردمی بودن و پاسخگویی مداوم به مردم است.

سایر اعضای حاضر در نشست نیز هر کدام دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود را در راستای تقویت شاخص‌های حکمرانی و مدیریت اسلامی در عرصه‌های مختلف جامعه مبتنی بر ارتقای کارآمدی و پاسخگویی، بیان کردند.

گزارش تصویری

۱۴۰۱/۰۶/۰۹ - ۱۳:۱۴
۱۲۳۰ بازدید