نشست کمیته حجاب و عفاف دانشگاه برگزار شد

نشست کمیته حجاب و عفاف دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، برگزار شد.
به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز شنبه، 29 مردادماه در سالن شهیدمیربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.
اعضای حاضر در نشست، دیدگاههای خود را در راستای راهکارهای تقویت و ترویج هرچه اثرگذارتر فرهنگ حجاف و عفاف، بیان کردند.
دشمن از راه جنگ نرم بهدنبال تضعیف اعتقادات دینی و مذهبی جامعه است
دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، در این نشست، توضیح داد که دشمن از طریق جنگ نرم به دنبال متزلزل کردن اعتقادات مذهبی مردم بهویژه اعتقادات دینی و مذهبی نسل جوان است.
دکتر نظری تصریح کرد که ما باید مؤلفههای قدرت نرم را در جامعه بهویژه در سطح نسل جوان و دانشجو تقویت کنیم تا بتوان در جنگ نرم، در برابر دشمن به پیروزی نهایی رسید.
رئیس دانشگاه لرستان خواستار این شد که از ظرفیت تشکلها، انجمنها و کانونهایی دانشجویی نیز در مهندسی فرهنگی و تقویت قدرت نرم، بهرهگیری شود.
وی از معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان خواست که با رویکرد برنامهمحوری، برای تقویت و ترویج فرهنگ حجاب و عفاف، برنامههای راهبردی، تعریف و عملیاتی کند.
دکتر علی نظری در بخش دیگری از سخنانش توضیح داد که اساتید، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان، سه رکن اصلی نهاد دانشگاه هستند و از این رکن بایستی با همکاری همدیگر برای ترویج هرچه کیفیتر فرهنگ حجاب و عفاف در سطح محیطهای دانشگاهی، استفاده شود.
اربعین یکی از مؤلفههای قدرت نرم است
مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان لرستان، حجتالاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمیکنکبود نیز در این نشست آیینهایی باشکوه همچون اربعین را یکی از ظرفیتهای مهم ذیل قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران دانست.
وی درباره اهمیت نقش اساتید دانشگاهها در ترویج هرچه بهتر و اثرگذارتر آموزههای دینی و فرهنگ حجاب و عفاف در سطح دانشگاه، سخن گفت.
مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان لرستان بر این نکته تأکید کرد که بایستی در زمینه فرهنگ حجاب و عفاف، اقدامات فرهنگی، تبلیغی و اقناعی، تقویت شوند.
ظرفیت گروههای آموزشی
حجتالاسلام و المسلمین عابدین درویشیپور، سرپرست دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان نیز در این نشست در سخنان کوتاهی پیشنهاد داد که از ظرفیت گروههای مختلف آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برای ارتقای شاخصهای حجاب و عفاف، بهرهگیری شود.
گفتنی است در ابتدای جلسه دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و سایر مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، یک گزارش از مجموع اقدامات انجام شده برای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف بیان کردند.
نشست با این رویکرد برگزار شد که در آستانه شروع سال تحصیلی جدید، اقدامات فرهنگی، مذهبی، تبلیغی و اجتماعی در راستای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف، تقویت شده و ارتقاء یابند.
همچنین در روشهای اجرای برنامهها، از مشارکت دانشجویان و تشکلهای دانشجویی، بهرهگیری شود.
نمایندگان تشکلهای دانشجویی همچون بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان و شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان نیز در این نشست حضور داشتند و نقطهنظرات خود در رابطه با راهکارهای تقویت فرهنگ حجاب و عفاف را بیان کردند.
از جمله اینکه بایستی رویکردهای افکارسنجی دانشجویی تقویت شده و در مورد بدحجابی، به چرایی این پدیده از نگاه دانشجویان نیز پرداخته شود.
در این نشست تأکید شد که جلسات کمیته حجاب و عفاف دانشگاه لرستان، بهصورت منظم و براساس برنامهمحوری و سنجش میزان اثربخشی برنامههای اجرا شده، برگزار شوند.
دکتر حسین حاتمی، مدیر امور پژوهشی دانشگاه لرستان نیز که به نمایندگی از معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در این نشست شرکت کرده بود اعلام آمادگی کرد که معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان مرتبط با حوزهی اختیارات خویش، از راهکارهای پژوهشی همچون افزایش پایاننامههای تقاضامحور علوم انسانی و چاپ کتاب و مقالات علمی با موضوع حجاب و عفاف، حمایت خواهد کرد.
سایر اعضای حاضر در نشست نیز نقطهنظرات خود در مسیر ترویج فرهنگ حجاب و عفاف را بیان کردند.