نشستها و کارگاههای «جهتگیری الهی، فرهنگی دروس دانشگاهی»، به میزبانی دانشگاه لرستان آغاز شدند
سلسله نشستها و کارگاههای جهتگیری الهی، فرهنگی دروس دانشگاهی با حضور مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کشور و جمعی از اساتید دانشگاههای استان لرستان، به میزبانی دانشگاه لرستان، آغاز شدند.
به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، اولین نشست از سلسله نشستها و کارگاههای جهتگیری الهی، فرهنگی دروس دانشگاهی، عصر روز شنبه، 4 تیرماه با حضور حجتالاسلام و المسلمین دکتر محمد دادسرشت، رؤسای دانشگاههای استان لرستان از جمله دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و جمعی از اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان لرستان در سالن اجتماعات ساختمان شهید سلیمانی (سایت مرکزی دانشگاه لرستان) آغاز شد.
جهتگیری الهی، فرهگنی دانشگاهها برای تمدنسازی نوین اسلامی
دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان در این کارگاه در جمع اساتید دانشگاههای استان لرستان گفت: «دانشگاهها باید بتوانند براساس اسناد بالادستی حرکت کنند و در نهایت در تمدنسازی نوین اسلامی، اثرگذار باشند».
دکتر نظری، تشریح کرد: «برگزاری اینگونه کارگاهها، نشستها و همایشها با محوریت تعالیم دینی در جهت ارتقای شاخصهای دانشگاه اسلامی است».
وی افزود: «وقتی جهتگیری الهی، فرهنگی در دروس دانشگاهی تقویت میشود خود به خود، تعالیم دینی در سطح دانشگاهها نیز گسترش مییابد».
سرپرست دانشگاه لرستان افزود: «جهتگیری توحیدی استاد و دانشجو، حرکت کردن در مسیر دانشگاه اسلامی است که باید تقویت شود».
دکتر علی نظری، بیان کرد: «یکی از رسالتهای مهم استاد دانشگاه این است که تعهد به مبانی و تعالیم دینی را به دانشجو آموزش بدهد و آنرا در سطح دانشگاه، تقویت کند».
دکتر نظری، اظهار داشت: «نگاه به علوم مختلف بایستی یک نگاه توحیدی باشد؛ یعنی توحید و عقلانیت همراه با همدیگر هستند».
وی تصریح کرد: «در جهتگیری الهی، فرهنگی علاوه بر جنبههای گفتاری و زبانی بایستی در عمل و رفتار نیز کاملاً براساس تعالیم توحیدی و دینی، رفتار کنیم».
آغاز مدرسه تابستانه
حجتالاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمیکنکبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، در این رابطه به خبرنگار ما گفت: «مدرسه تابستانهی آموزش عالی استان لرستان با حضور 9 رئیس دانشگاه اصلی استان در محضر نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرمآباد آغاز به فعالیت کرد».
حجتالاسلام و المسلمین حاتمیکنکبود توضیح داد: « برنامه ما این است تعداد 60 مرکز آموزش عالی استان در سطوح مختلف استاد، کارمند و دانشجو از برنامههای متنوع مدرسه تابستانه استفاده کنند».
دکتر حاتمیکنکبود افزود: « نشست تدریس با جهت گیری الهی، فرهنگی بر این مبناست که در 27 رشته با مشارکت 120 استاد از سراسر کشور کتب تهیه شده است».
وی توضیح داد: «استاد یک نقش بسیار مهم در تربیت دانشجو دارد؛ هدف این است استاد علاوه بر آموزش مباحث تخصصی، مبانی تعهد به دین و اخلاق را هم در کلاس ترویج کند تا تعهد و تخصص در کنار همدیگر باشند».
مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان لرستان، تصریح کرد: «همگی باید کوشش کنیم تصمیمات در نظام دانشگاهی به گونهای باشند که مفهوم دانشگاه اسلامی به صورت کامل محقق شود».
حجتالاسلام و المسلمین حاتمیکنکبود، گفت: «در نشستها و کارگاههای جهتگیری الهی، فرهنگی دروس دانشگاهی، مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کشور، حجتالاسلام و المسلمین محمد دادسرشت و یکی از طراحان اصلی کتب جهتگیری الهی دروس یعنی حجتالاسلام و المسلمین مروتی {نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای یزد} نیز حضور دارند و مهمان دانشگاه لرستان هستند».
گفتنی است این نشستها و کارگاهها از سوی حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان لرستان (وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان لرستان) برگزار میشوند.