پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان به‌خاطر موفقیت دانشگاه در تولید مقالات پُراستناد و داغ دنیا

۱۴۰۱/۰۳/۲۶

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، با صدور پیامی، این موفقیت را که تعداد 24 مقاله از دانشگاه لرستان در فهرست مقاله‌های پُراستناد و داغ دنیا قرار گرفتند، به دانشگاهیان دانشگاه لرستان، به‌ویژه اعضای هیئت علمی، شادباش گفت.

متن پیام تبریک حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

پیامبر اکرم(ص) فرمودند: «اگر علم در ثریا باشد، مردانی از فارس (سرزمین ایران) به آن دست پیدا خواهند کرد».

دانشمندان و عالمان کشور عزیزمان ایران، در تمام تاریخ این کشور باعث سربلندی و افتخار بوده‌اند و از آنجایی که علم، قدرت و احترام می‌آورد، قطعاً تولید علم در قالب مقاله‌های بین‌المللی از دو جنبه کمی و کیفی بسیار ارزشمند است.

حال اگر این مقاله‌ها با شاخص‌های بین‌المللی معتبر همچون ارجاعات متعدد شناخته شوند، نشان از اعتبار و کیفیت آنها در نگاه محققان و پژوهشگران کشورهای دیگر نیز است.

لذا به دانشگاهیان دانشگاه لرستان به‌ویژه اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه لرستان که در اعتباربخشی و بین‌المللی کردن دانشگاه سهیم بوده‌اند تبریک می‌گویم و سربلندی و موفقیت‌های بیشتر ایشان را از خداوند متعال خواستارم.

۱۴۰۱/۰۳/۲۶ - ۱۱:۱۴