آغاز فعالیت اداری سه‌شنبه با دو ساعت تأخیر برای نیروهایی که در برگزاری امتحانات، مشارکت ندارند

۱۴۰۱/۰۳/۲۴

همکاران حوزه ستادی دانشگاه لرستان که در رابطه با برگزاری امتحانات دانشجویان، حضور ندارند روز سه‌شنبه، 24 خردادماه با دو ساعت تأخیر، فعالیت اداری را شروع می‌کنند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، آن گروه از همکاران نیز که در رابطه با برگزاری امتحانات دانشجویی، مشارکت دارند می‌بایست براساس همان روال اداری قبلی در محل کار حضور یابند؛ زیرا ساعت امتحانات دانشجویان در روز سه‌شنبه، 24 خردادماه، تغییر نکرده است و به قوت خویش، باقی است.

تأخیر در آغاز ساعت فعالیت اداری در روز سه‌شنبه (برای همکارانی که در برگزاری امتحانات مشارکت ندارند)، به علت وجود پدیده گرد و غبار و تصمیمات کارگروه آلودگی هوای استان لرستان است.

۱۴۰۱/۰۳/۲۴ - ۰۰:۰۳