جشن ولادت حضرت امام رضا (ع) برگزار شد

۱۴۰۱/۰۳/۲۱

جشن ولادت باسعادت حضرت امام رضا (ع) در دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، شامگاه جمعه، 20 خردادماه، با حضور دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و حجت‌الاسلام، المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، جمعی از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی (کارکنان) و خانواده‌های آن‌ها، جشن ولادت باسعادت حضرت امام رضا (ع) با اجرای برنامه‌های متنوع از جمله مولودی‌خوانی، سرود،‌مسابقه و اجرای نماهنگ سلام فرمانده، در سالن شهید دانیالی واقع در ساختمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، برگزار شد.

راه رستگاری جامعه در پیروی از تعالیم پیامبران و امامان است

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان در این جشن در سخنانی گفت: «انسان از طریق توسل جستن به تعالیم دینی و اهل بیت عصمت و طهارت است که می‌تواند به رستگاری، سعادت و حکمت، راه‌ پیدا کند».

دکتر نظری، تشریح کرد: «ولادت حضرت امام رضا (ع) به ما یادآوری می‌کند که راه رستگاری و سعادت بشر، توحید و پیروی کردن از تعالیم پیامبران و امامان است».

وی افزود: «نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برپایه توحید و ولایت مطلقه فقیه استوار شده است که همان ولایت پیامبران و امامان است».

سرپرست دانشگاه لرستان، تصریح کرد: «حضرت امام (ره) فرمودند که پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت آسیب نرسد؛ زیرا ولایت فقیه، نگهدارنده‌ی استوار و محکم جامعه است تا گمراه نشود».

مهم‌ترین شاخص‌های مؤمن از نظر آموزه‌های حضرت امام رضا (ع)

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، در این جشن، ویژگی‌های مؤمن بودن را منظر حضرت امام رضا (ع)، توضیح داد.

دکتر حاتمی‌کن‌کبود، بیان کرد: «از نگاه امام رضا (ع)، مؤمن بودن، شاخص‌های مهمی دارد؛ از جمله رازنگه‌داری و حفظ آبروی افراد، مدارا کردن با خلق خدا (انسان عاقل اهل مداراست) و صبر داشتن در خوشی‌ها و ناخوشی‌ها».

وی افزود: «ما باید کوشش کنیم در همه ابعاد زندگی، از تعالیم بزرگان دینی از جمله آموزه‌های حضرت امام رضا (ع)، پیروی کنیم».

گفتنی است بعد از اذان مغرب و عشاء، نماز جماعت در مسجد حضرت فاطمه‌ زهرا (س) سایت مرکزی دانشگاه لرستان به امامت آیت‌اله هاشم نیازی، نماینده مردم استان لرستان در مجلس خبرگان رهبری، اقامه شد.

همچنین، ضیافت شام رضوی با حضور دانشگاهیان دانشگاه لرستان و خانواده‌های آن‌ها، برگزار شد.

هیئت آل یاسین دانشگاه لرستان با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و معاونت دانشجویی دانشگاه، جشن ولادت حضرت امام رضا (ع) و ضیافت شام رضوی را اجرا کردند.

۱۴۰۱/۰۳/۲۱ - ۰۰:۰۲