تیم والیبال دانشجویان دختر دانشگاه لرستان، قهرمان رقابت‌های منطقه پنج کشور شد

۱۴۰۱/۰۳/۱۹

تیم والیبال دانشجویان دختر دانشگاه لرستان، قهرمان رقابت‌های دانشگاه‌های منطقه پنج کشور شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، تیم والیبال دانشجویان دختر دانشگاه لرستان با مربیگری سمیه جمادشرف و سرپرستی شهربانو زارعی، توانست در رقابت‌های منطقه پنج دانشگاه‌های کشور که به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد عنوان قهرمانی را کسب کند.

تیم دانشگاه رازی کرمانشاه، دوم شد و تیم دانشگاه کردستان، عنوان سوم را به‌دست آورد.

اهدای نشان‌های اول تا سوم این رقابت‌ها، با حضور دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، در سالن ورزشی امام علی (ع)، صورت گرفت.

چند روز پیش، تیم والیبال دانشجویان پسر دانشگاه لرستان نیز موفق شد قهرمان رقابت‌های منطقه پنج دانشگاه‌های کشور شود.

به این ترتیب، تیم والیبال دانشجویان دختر و پسر دانشگاه لرستان خواهند توانست در المپیاد دانشجویان کشور، شرکت کنند.

اداره تربیت بدنی که مدیریت آنرا مجید طاووسی‌چگنی برعهده دارد زیرنظر معاون دانشجویی (دکتر سیدحسام‌الدین حجازی)، فعالیت می‌کند.

۱۴۰۱/۰۳/۱۹ - ۱۸:۱۸