دعوت از دانشگاهیان برای شرکت در آیین‌های سالروز ارتحال حضرت امام (ره) و قیام 15 خرداد

۱۴۰۱/۰۳/۱۳

از دانشگاهیان دانشگاه لرستان دعوت می‌شود در آیین‌های بزرگداشت ارتحال حضرت امام (ره) و قیام 15 خرداد، شرکت کنند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، آیین بزرگداشت سالگرد ارتحال ملکوتی رهبر کبیر انقلاب اسلامی و بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره)، روز شنبه، 14 خردادماه، ساعت 9 صبح با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور، در مصلی الغدیر خرم‌آباد برگزار می‌شود.

همچنین، آیین بزرگداشت سالروز قیام 15 خرداد، روز یکشنبه، 15 خردادماه، ساعت 10 صبح در حوزه علمیه کمالیه خرم‌آباد با سخنرانی آیت‌الله نیازی، نماینده مردم استان لرستان در مجلس خبرگان رهبری، برگزار می‌شود.

از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان دانشگاه لرستان دعوت می‌شود در این دو آیین، شرکت نمایند.

۱۴۰۱/۰۳/۱۳ - ۲۲:۰۷