پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و سرپرست دانشگاه به‌مناسبت کسب موفقیت‌های مختلف دانشجویان دانشگاه لرستان در رقابت‌های منطقه پنج کشور

۱۴۰۱/۰۳/۱۱

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و سرپرست دانشگاه لرستان، با صدور پیام مشترکی، پیروزی‌های اخیر دانشجویان دانشگاه لرستان در رقابت‌های دانشگاه‌های منطقه‌ی پنج کشور را تبریک گفتند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، در پیام مشترکی، پیروزی‌های اخیر و پی در پی دانشجویان دانشگاه لرستان در رقابت‌های دانشگاه‌های منطقه‌ی پنج کشور را شادباش گفتند.

متن پیام تبریک به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

موفقیت‌های اخیر دانشجویان دانشگاه لرستان در رشته‌های مختلف ورزشی، به‌ویژه در رشته‌های دو و میدانی، کاراته، تنیس روی میز، تکواندو، والیبال و ... مسابقات دانشگاه‌های منطقه پنج کشور را به دانشگاهیان دانشگاه لرستان تبریک می‌گوییم.

بی‌شک، کسب این‌گونه موفقیت‌های ارزشمند ورزشی، نشان‌دهنده‌ی وجود ظرفیت‌های بالای دانشجویی در حوزه‌های تندرستی و تربیت بدنی دانشگاه لرستان است که با تلاش دانشجویان، مربیان، سرپرستان تیم‌ها و برنامه‌ریزی حوزه کاری معاونت دانشجویی و اداره تربیت‌بدنی دانشگاه، به دستاوردهایی افتخارآفرین برای دانشگاه لرستان، تبدیل شده است.

امیدواریم با تقویت هرچه بیشتر زیرساخت‌های تندرستی و تربیت‌بدنی دانشگاه، این دستاوردهای افتخارآفرین، تداوم داشته باشند و بتوانیم شاهد موفقیت‌های هرچه بیشتر تیم‌های مختلف ورزشی دانشگاه لرستان در عرصه‌های گوناگون استانی، منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی باشیم.

حبیب حاتمی‌کن‌کبود؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان

علی نظری؛ سرپرست دانشگاه لرستان