تیم کاراته دانشجویان پسر دانشگاه لرستان، قهرمان منطقه پنج کشور شد

۱۴۰۱/۰۳/۱۰

تیم کاراته دانشجویان پسر دانشگاه لرستان، قهرمان رقابت‌های منطقه پنج دانشگاه‌های کشور شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، تیم کاراته دانشجویان پسر دانشگاه لرستان، در رقابت‌های دانشجویی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور که روز سه‌شنبه، 10 خردادماه، به میزبانی دانشگاه لرستان (در محل هیئت تکواندو لرستان)، برگزار شد، توانست عنوان قهرمانی این رقابت‌ها را کسب کند.

تیم‌های دانشگاه کردستان و دانشگاه پیام‌نور کرمانشاه نیز رتبه‌های دوم و سوم این رقابت‌ها را از آن خویش کردند.

تیم کاراته دانشجویان پسر دانشگاه لرستان، در این رقابت‌ها، موفق شد تعداد 4 مدال طلا و یک مدال نقره را کسب کند.

بدین‌ترتیب، تیم کاراته دانشجویان پسر دانشگاه لرستان با سرمربی‌گری رضا رستاخیز و سرپرستی علی زارع، با پیروزی در رقابت‌های منطقه‌ای، مجوز حضور در المپیاد ملی دانشجویان کشور را به‌دست آورد.

توضیح درباره مدال‌های کسب‌شده:

1_ علی‌رضا غیب‌اله‌وند در وزن منفی 60 کیلوگرم؛ مقام اول.

2_ نوید شیخ‌بابایی در وزن منفی 67 کیلوگرم؛ مقام اول.

3_ سینا رحیمی در وزن منفی 75 کیلوگرم؛ مقام دوم.

4_ محمد صفربیرانوند در وزن منفی 84 کیلوگرم؛ مقام اول.

5_ عارف طولابی در وزن مثبت 84 کیلوگرم؛ مقام اول.

۱۴۰۱/۰۳/۱۰ - ۱۴:۳۲