کارگاه پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی، برگزار شد

۱۴۰۱/۰۳/۰۹

کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی، برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، با هدف تقویت آموزش‌های پیشگیرانه در زمینه‌ی سلامت و تندرستی، کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی، با مشارکت دانشگاهیان دانشگاه لرستان و تدریس دکتر معصومه دولتشاهی (پزشک)، در سالن اجتماعات شهید فرجی (دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان)، برگزار شد.

در این کارگاه که صبح روز دوشنبه، 9 خردادماه برگزار شد دکتر دولتشاهی، مباحث آگاهی‌بخش درباره‌ی راهکارهای پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی را بیان کرد.

همچنین، «چه باید کردها» درباره‌‌ی پیشگیری از فشار خون و راهکارهای کنترل این بیماری، مطرح شدند.

از جمله اینکه: ورزش کردن منظم و اصلاح برخی بخش‌های تغذیه در کاهش بیماری‌های مرتبط با قلب و عروق، اثرگذاری مهمی دارند.

دکتر فضل‌اله میردریکوند، رئیس مرکز بهداشت و مشاوره دانشگاه لرستان نیز در این کارگاه در سخنانی گفت:«مرکز بهداشت و مشاوره دانشگاه لرستان، در بخش‌های مختلف، فعالیت دارد و برگزاری اینگونه کارگاه‌ها، در راستای تقویت آموزش است تا براساس آن، بتوان از بروز بیماری‌ها، پیشگیری کرد».

کارگاه مذکور با همکاری مرکز بهداشت و مشاوره و مدیریت بودجه، تشکیلات، تحول اداری و بهره‌وری دانشگاه لرستان برگزار شد.

۱۴۰۱/۰۳/۰۹ - ۱۳:۵۴