آغاز رقابت‌های والیبال دانشجویان پسر منطقه پنج کشور با پیروزی تیم دانشگاه لرستان

۱۴۰۱/۰۳/۰۹

رقابت‌های والیبال دانشجویان پسر منطقه پنج کشور، با پیروزی تیم دانشگاه لرستان، آغاز شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، رقابت‌های والیبال دانشجویان پسر دانشگاه‌های منطقه‌ی پنج کشور، عصر روز دوشنبه، 9 خردادماه، به میزبانی سالن ورزشی امام علی (ع) دانشگاه لرستان، با پیروزی سه بر یک دانشگاه لرستان بر دانشگاه رازی کرمانشاه، آغاز شد.

علی‌یاور عزیزپور، سرپرست تیم والیبال دانشجویان پسر و محمد حسنوند، مربی این تیم است.

دکتر سیدحسام‌الدین حجازی، سرپرست معاونت دانشجویی و دکتر مصطفی کرم‌پور، سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان از جمله حاضران تشویق‌کننده‌ی تیم دانشگاه لرستان در مسابقه‌ی عصر دوشنبه، بودند.

مجید طاووسی‌چگنی، رئیس اداره تربیت‌بدنی و فوق برنامه‌ی دانشگاه لرستان است.

دانشگاه‌های استان‌های لرستان، ایلام، کرمانشاه و کردستان در طبقه‌بندی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به‌عنوان منطقه‌ی پنج کشور محسوب می‌شوند.

دانشگاه لرستان، میزبان رقابت‌های دانشجویی والیبال منطقه‌ی پنج کشور است.

۱۴۰۱/۰۳/۰۹ - ۲۳:۲۵