شورای صنفی دانشجویان، بازوی توانمند دانشگاه است/ اولین نشست اعضای جدید

۱۴۰۱/۰۳/۰۸

اولین نشست اعضای جدید شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان برگزار شد و سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان در این نشست، گفت:«شورای صنفی دانشجویان، بازوی توانمند دانشگاه است».

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، اولین نشست اعضای جدید و منتخب شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان، روز یکشنبه، 8 خردادماه با حضور دکتر سیدحسام‌الدین حجازی، سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و مدیران دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکتر حجازی، در این نشست، توضیح داد: «انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان بعد از حضوری شدن کلاس‌ها، با موفقیت برگزار شد و به اعضای جدید شورای صنفی، تبریک می‌گویم».

وی تشریح کرد:«دوران قبل از کرونا با دوران پسا کرونا از هر نظر یک دوران کاملاً متفاوت است؛ بنابراین ما بایستی یک برنامه‌ریزی بسیار دقیق برای انجام کارها داشته باشیم».

سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان تصریح کرد:«باید فضای همدلی و همفکری را در جامعه به‌ویژه جامعه‌ی دانشجویی، تقویت کرد».

دکتر سیدحسام‌الدین حجازی، افزود:«حضرت امام (ره) فرمودند دانشگاه مبداء همه تحولات است؛ پس، خدمت‌کردن در نهاد دانشگاه در هر منصبی باشد یک رسالت بسیار مهم است».

دکتر حجازی، بیان کرد:«دانشجویان سرمایه‌های هر کشوری از جمله کشور ایران هستند و ما باید قدردان این ثروت انسانی باشیم».

وی اظهار داشت:«اگر صنعت ارتباطی با دانشگاه ندارد ایراد از دانشگاه نیست بلکه ایراد از بخش صنعت است؛ باید صنعت کشور خودش را با تکنولوژی و دانش روز، تطبیق دهد و از دانش روز که در نظام دانشگاهی است بهره ببرد؛ صنعت باید خودش را در تراز دانشگاه قرار بدهد».

سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان، گفت:«مدیران حتماً باید از مشاوران دانشگاهی که شامل اعضای هیئت علمی و دانشجویان متخصص می‌شود استفاده کنند؛وجود مشاور متخصص دانشگاهی در کنار یک مدیر، همچون وجود یک دانای مدیریتی در کنار مدیر است».

دکتر سیدحسام‌الدین حجازی، افزود:«هرچقدر جایگاه نهاد دانشگاه در یک کشور، استوارتر و بااهمیت‌تر باشد آن کشور، به پیشرفت بیشتری در همه ابعاد، خواهد رسید».

دکتر حجازی، توضیح داد:«نشست‌های منظم شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان با مسئولان دانشگاه بایستی، به‌صورت منظم، برگزار شوند و روحیه مطالبه‌گری دانشجویی، براساس امکانات موجود و ارائه راهکارهای عملیاتی، تقویت شود».

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، در این نشست، ضمن تبریک به اعضای منتخب جدید شورای صنفی دانشجویان، گفت:«نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، آماده‌ی شنیدن دیدگاه‌ها، انتقادات و پیشنهادات دانشجویی در جهت کاستن از مشکلات صنفی دانشجویان است».

دکتر حاتمی‌کن‌کبود، تشریح کرد:«یکی از مطالبات جدی دانشجویان این بود که انتخابات جدید شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان برگزار شد که این مهم، خوشبختانه، انجام شد».

وی افزود:«مهم‌ترین بخش پیگیری مطالبات دانشجویان، فعالیت شورای صنفی دانشجویان است؛ بنابراین، جایگاه شورای صنی دانشجویان، یک جایگاه مهم است».

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، تصریح کرد:«برنامه‌ریزی این است که نشست‌های فصل تحول با محوریت بیان مطالبات و مشکلات و ارتباط مستقیم ارکان مختلف دانشگاه با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، تداوم داشته باشند».

تعداد اعضاء و انتخاب دبیر شورا

گفتنی است 11 نفر از دانشجویان دانشگاه لرستان، با رأی دانشجویان (انتخابات)، به‌عنوان شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان انتخاب شده‌اند.

از این 11 نفر، یک نفر نیز نماینده‌ی دانشجویان غیرایرانی (خارجی) دانشگاه لرستان است.

دانشگاه لرستان بیش از 8 هزار دانشجو دارد.

در اولین نشست اعضای جدید شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان و با رأی اعضا، پیمان شمسی، دانشجوی کارشناسی اقتصاد دانشگاه لرستان، به‌عنوان دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان (به مدت یک سال)، انتخاب شد.

پیمان شمسی، دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان، در گفتگو با خبرنگار اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، گفت:«همه‌ی تلاش ما آن است که با تقویت روحیه مطالبه‌گری صنفی، فعالیت دانشجویان را در همه زمینه‌های صنفی، آموزشی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، رشد و ارتقاء بدهیم».

شمسی، تصریح کرد:«وقتی دانشجو، پویا و مطالبه‌گر باشد جامعه نیز جامعه‌ای پویا و مطالبه‌گر خواهد بود».

۱۴۰۱/۰۳/۰۸ - ۱۷:۲۱