اجتماع بزرگ خانوادگی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

۱۴۰۱/۰۳/۰۸

اجتماع بزرگ خانوادگی دانشگاه لرستان، به‌مناسبت سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر، برگزار می‌شود.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، اجتماع بزرگ خانوادگی دانشگاه لرستان، به‌مناسبت بزرگداشت سالروز ولادت باسعادت حضرت معصومه (س)، روز دختر و تجدید میثاق با امام زمان (عج)، شهدا و آرمان‌های انقلاب اسلامی همراه با اجرای دسته‌جمعی سرود «سلام فرمانده»، شامگاه سه‌شنبه، 10 خردادماه، ساعت 21 در سالن شهید دانیالی، واقع در ساختمان سردار شهید سلیمانی (سایت مرکزی دانشگاه لرستان)، برگزار می‌شود.

برنامه‌های شاد و مسابقه‌های متنوع در این اجتماع بزرگ خانواده‌محور، اجرا می‌شوند؛ همچنین، هدایایی به فرزندان اعضای هیئت علمی و یاوران علمی (کارکنان)، اهداء خواهد شد.

از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی (کارکنان)، خانواده‌های ایشان و دانشجویان دختر دانشگاه لرستان، دعوت می‌شود در این «اجتماع بزرگ خانواده‌محور»، شرکت کنند.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان، با همکاری یکدیگر، این برنامه را تهیه کرده‌اند.

۱۴۰۱/۰۳/۰۸ - ۱۸:۲۲