سه‌شنبه، بخش‌های اداری دانشگاه با دو ساعت تأخیر، شروع به فعالیت می‌کنند/ کلاس‌ها به‌صورت مجازی برگزار می‌شوند

۱۴۰۱/۰۳/۰۲

بخش‌های اداری دانشگاه لرستان در روز سه‌شنبه، سوم خردادماه با دو ساعت تأخیر شروع به‌کار می‌کنند و بخش‌های آموزشی (کلاس‌ها) در این روز، به‌صورت مجازی برگزار می‌شوند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، براساس اعلام معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان و با استناد به مصوبات کارگروه اضطرار استان (آلودگی هوا)، به علت پدیده گرد و غبار، فعالیت بخش‌های اداری دانشگاه لرستان در روز سه‌شنبه، سوم خردادماه، با دو ساعت تأخیر آغاز می‌شوند.

همچنین، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان اعلام کرده است همه‌ی کلاس‌های دانشگاه لرستان در روز سه‌شنبه، سوم خردادماه، به‌صورت مجازی برگزار می‌شوند.

۱۴۰۱/۰۳/۰۲ - ۲۳:۵۳