پیام تبریک سرپرست دانشگاه لرستان خطاب به دکتر نامداری به‌خاطر انتصاب به‌عنوان سرپرست پارک علم و فناوری لرستان

۱۴۰۱/۰۳/۰۱

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، در پیامی، انتصاب دکتر فرهاد نامداری، عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی برق قدرت (دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان) با مرتبه‌ی علمی «استاد تمام» را به‌عنوان سرپرست پارک علم و فناوری استان لرستان، به وی شادباش گفت.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، با حکم دکتر زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر فرهاد نامداری، عضو هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان به‌عنوان سرپرست پارک علم و فناوری استان لرستان منصوب شد و از دکتر محمودرضا شاکرمی، رئیس پیشین پارک علم و فناوری استان لرستان (با مرتبه‌ی علمی استاد تمام)، قدردانی شد.

متن پیام تبریک دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

برادر گرامی، جناب آقای دکتر فرهاد نامداری؛ عضو محترم هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان؛

انتصاب شایسته شما توسط مقام عالی وزارت علوم به عنوان سرپرست پارک علم و فناوری استان لرستان را صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم.

امیدوارم در راستای اسناد بالادستی، به‌ویژه رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و تأکیدات ایشان بر اقتصاد دانش‌بنیان، کارآفرین، فناور و اشتغال‌آفرین، متناسب با وظایف پارک علم و فناوری، موفق باشید.

همچنین از برادر گرامی جناب آقای دکتر شاکرمی، به خاطر زحمات و اقدامات انجام شده در مدت تصدی این مسئولیت، قدردانی می‌کنم.

۱۴۰۱/۰۳/۰۱ - ۲۰:۱۶