تجلیل هیئت رئیسه دانشگاه لرستان از رئیس و کارکنان اداره روابط عمومی

۱۴۰۱/۰۲/۳۱

اعضای هیئت رئیسه دانشگاه لرستان از رئیس و کارکنان اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، تجلیل کردند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، به‌دنبال موفقیت روابط عمومی دانشگاه لرستان در شاخص «فعالان خبری دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری کشور» و دریافت لوح تقدیر از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین گرامیداشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه لرستان در اتاق روابط عمومی دانشگاه لرستان، حضور یافته و از رئیس و کارکنان این اداره، تجلیل کردند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در این نشست گفت:«دنیای امروز، دنیای رسانه و روابط عمومی است».

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، توضیح داد:«باتوجه به اهمیت فعالیت اطلاع‌رسانی، خبری، رسانه‌ای در جهان امروز، هرچقدر اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان از هر نظر تقویت بشود نه تنها هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است».

دکتر حاتمی‌کن‌کبود افزود:«خوشبختانه در اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان،‌ یک تیم همدل و کارآمد به‌صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند و همواره فعالیت آن‌ها، حرفه‌ای بوده است».

وی بیان کرد:«بایستی فعالیت‌های اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، براساس تهیه اخبار از بخش‌های مختلف هیئت علمی، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان ارتقاء پیدا کند».

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان تشریح کرد:«ما نیاز داریم که دوره‌های تشریفات هم برگزار بشوند و در این زمینه بایستی اداره روابط عمومی، عهده‌دار این مهم، بشود».

حجت‌الاسلام و المسلمین حاتمی‌کن‌کبود، توضیح داد:«باتوجه به اینکه دانشگاه لرستان، دارای دانشجویان بین‌الملل است ضرورت دارد موضوعات مرتبط با آیین تشریفات، توسط اداره روابط عمومی دانشگاه، آموزش داده شود».

دکتر حاتمی‌کن‌کبود، اظهار داشت:«در بحث فضاسازی و زیباسازی محیطی دانشگاه لرستان هم ضعف‌هایی وجود دارد که باید با نگاه زیبایی‌شناختی، این کمبودها و ضعف‌ها، رفع شوند».

فعالیت روابط عمومی، شبانه‌روزی است

سرپرست دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، در سخنان کوتاهی، فرارسیدن سالروز جهانی ارتباطات و روابط عمومی را گرامی داشت.

دکتر نظری، توضیح داد:«بنده شاهد هستیم که فعالیت‌های اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، به‌صورت شبانه‌روزی است».

وی تصریح کرد:«در بحث خبررسانی وقتی اداره روابط عمومی می‌بیند ضعف‌هایی در دانشگاه وجود دارد بایستی آن‌ها را اطلاع بدهد و حتی آنرا خبری کند».

سرپرست دانشگاه لرستان، توضیح داد:«اینکه آقای شرفی از اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان در جمع کارشناسان فعال خبری دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری کشور، توسط وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری تقدیر شد گویای آن است که دانشگاه لرستان دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های مختلف در حوزه‌ی منابع انسانی است».

دکتر علی نظری، تأکید کرد:«گزارش عملکرد واحدهای مختلف دانشگاه لرستان باید از سوی اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، باید به‌صورت کتابچه‌های مشخص، تهیه و منتشر شوند؛ حتی روابط عمومی این موضوع را از خودش، آغاز کند».

روابط عمومی، سنگر اول جهاد تبیین است

مشاور سرپرست دانشگاه لرستان در امور یاوران علمی (کارکنان) و رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، میثاق حیدری، در این نشست گفت:« کارشناسان و نیروهای اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان به صورت صادقانه، همدلانه و حرفه‌ای در حال فعالیت شبانه‌روزی در راستای جهاد تبیین هستند».

حیدری، تشریح کرد:«تشریح دستاوردهای دانشگاه‌ها از جمله موضوعات جهاد تبیین است که روابط عمومی در این راستا در حال فعالیت شبانه‌روزی است».

وی بیان کرد:«روابط عمومی در سنگر اول جبهه جهاد تبیین قرار دارد».

رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان افزود:«اینکه شخص وزیر محترم علوم، خودشان از کارشناسان خبری فعال دانشگاه‌های کشور تقدیر کردند نشان از اهمیت و جایگاه فعالیت روابط عمومی و فعالیت رسانه‌ای و خبری است».

میثاق حیدری، تشریح کرد:«اداره روابط عمومی در زمینه‌ی چارت سازمانی، ضعیف است که بایستی چارت سازمانی‌اش، ارتقاء پیدا کند».

حیدری، ادامه داد:«از جمله تقاضاهای ما این است که اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، عضو شورای دانشگاه و عضو شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شود».

وی بیان کرد:«خوشبختانه شاهد هستیم که اخبار مهم دانشگاه لرستان در تارنمای رسمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، منعکس می‌شود که برآیند تلاش و زحمت کارشناسان و نیروهای روابط عمومی دانشگاه است».

گفتنی است در این نشست، کارشناسان و نیروهای اداره روابط عمومی، هرکدام دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.

همچنین، لوح تقدیر و هدیه به رئیس و کارشناسان اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان اهداء شد.

آیین تجلیل از رئیس و کارکنان اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز شنبه، 31 اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

۱۴۰۱/۰۲/۳۱ - ۲۳:۱۶