سرپرست دانشگاه لرستان از حوزه‌های آزمون کارشناسی ارشد بازدید کرد

۱۴۰۱/۰۲/۳۰

سرپرست دانشگاه لرستان از حوزه‌های مختلف آزمون کارشناسی ارشد بازدید کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و دکتر اسماعیل رک‌رک، سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و نماینده‌ تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور و دکتر محمد علیزاده، سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان از حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان (کارشناسی ارشد) بازدید کردند.

آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 همزمان با سراسر کشور در حوزه‌های مختلف آزمون استان لرستان از جمله حوزه‌های دانشگاه لرستان برگزار شد.

این آزمون از تاریخ 28 تا 30 اردیبهشت‌ماه به مدت سه روز برگزار شد و در استان لرستان در مجموع، 16 هزار و هشت نفر در حوزه‌های مختلف شهرستان‌های خرم‌آباد، بروجرد، دورود، الیگودرز، سلسله، دلفان، کوهدشت و پلدختر، برگزار شد.

در حوزه‌های آزمون دانشگاه لرستان نیز تعداد 5 هزار و 900 نفر به رقابت پرداختند.

آزمون با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی از جمله استفاده‌ی اجباری از ماسک، برگزار شد.

تمهیدات ترافیکی نیز توسط مدیریت و نیروهای حراست دانشگاه لرستان، اجرا شد.

۱۴۰۱/۰۲/۳۰ - ۱۱:۴۷