دعوت برای ثبت‌نام در کارگاه‌های آموزشی، مهارتی انجمن‌های علمی، دانشجویی برق و رباتیک دانشگاه لرستان

۱۴۰۱/۰۲/۲۹

سه کارگاه آموزشی، مهارتی را انجمن‌های علمی، دانشجویی برق و رباتیک دانشگاه لرستان، برگزار می‌کنند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، انجمن‌های علمی، دانشجویی دانشگاه لرستان با رویکردهای علمی، پژوهشی و کاربردی در سال تولید؛ دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین، فعالیت‌های خود را افزایش داده‌اند تا یکی از ارکان اساسی فعالیت‌های علمی، پژوهشی و کاربردی دانشجویی شوند.

ضمن آن‌که دانشجویان با مشارکت در فعالیت‌های انجمن‌های علمی، به‌نوعی، کار تیمی و گروهی را نیز تمرین می‌کنند.

تربیت صحیح علمی و تقویت فرهنگ کار علمی و اخلاق علمی در بدنه دانشجویی از جمله اهداف مهم فعالیت انجمن‌های علمی، دانشجویی است.

همچنین، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، مهارتی و کاربردی از دیگر کارکردهای انجمن‌های علمی، دانشجویی است که در این مسیر نیز دانشگاه لرستان، فعال است.

انجمن‌ها، تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی، زیرنظر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، فعالیت می‌کنند.

در همین راستا و متناسب با شعار سال که یکی از متغیرهای آن، دانش‌بنیان بودن و کاربردی بودن آموز‌ش‌های مهارتی است انجمن‌های علمی، دانشجویی برق و رباتیک دانشگاه لرستان، کارگاه‌های مختلفی را برگزار می‌کنند.

برای مشاهده مشخصات این کارگاه‌ها و چگونگی ثبت‌نام، بر روی تصاویر زیر، کلیک کنید.

۱۴۰۱/۰۲/۲۹ - ۱۶:۵۷