نشست معرفت افزایی با موضوع «رفتار اسلام با دیگر ادیان» برگزار شد

۱۴۰۱/۰۲/۲۶

نشست معرفت‌افزایی با حضور جمعی از اساتید بسیجی دانشگاه لرستان و با موضوع رفتار اسلام با دیگر ادیان، برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، حلقه معرفت‌افزایی مذکور به نام شهید والامقام محمدرضا دانیالی، نام‌گذاری شده است که با سخنرانی دکتر اردشیر منطمی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی معارف و فلسفه اسلامی (دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان)، نشست خود را در سالن جلسات شهید رشوند، برگزار کرد.

دیدگاه‌های مختلف درباره رفتار اسلام با دیگر ادیان در این نشست، بیان شد.

رفتار اسلام با دیگر ادیان چگونه است؟ مفهوم دگراندیشی در اسلام تا چه سطحی پذیرفته شده است؟ مفهوم جهان _ برادری و رابطه آن با دین اسلام چیست؟ تحلیل فقه و عرفان از نگاه اسلام و ... از جمله مباحث و موضوعات مطرح شده در این نشست تخصصی بود.

همچنین محتوای برخی آیات قرآن کریم، مورد بحث و تبادل دیدگاه تخصصی اعضای حاضر در این نشست قرار گرفت.

۱۴۰۱/۰۲/۲۶ - ۱۴:۲۱