سرپرست دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان منصوب شد

۱۴۰۱/۰۲/۲۶

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، با صدور حکمی، دکتر رضا سپهوند، عضو هیئت علمی گروه آموزشی مدیریت (دانشکده مدیریت و اقتصاد) را به عنوان سرپرست دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان منصوب کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر رضا سپهوند دارای مرتبه علمی «استاد تمام» و عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان است.

دکتر نظری، از دکتر مسعود طاهری‌نیا، رئیس پیشین دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان، به خاطر زحمات و اقدامات انجام شده، قدردانی کرد.

در متن حکم دکتر نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان خطاب به دکتر رضا سپهوند، آمده است:

«انتظار چنان است که در راستای انجام وظایف و امور محوله با بهره‌گیری از دیدگاه‌های اندیشه‌ورزان خوش‌فکر و انقلابی و براساس اسناد بالادستی به‌ویژه رهنمودهای مقام معظم رهبری (حفظه‌الله)، سند دانشگاه اسلامی و سند نقشه جامع علمی کشور و راهبردهای اساسی دولت انقلابی و مردمی، با همکاری و هماهنگی با سایر ارکان دانشگاه و براساس برنامه راهبردی دانشکده و دانشگاه، با تدبیر و عزم قوی و مدیریت جهادی، در گسترش حوزه همکاری‌های تحقیقاتی دانشکده بکوشید و با ایجاد فضای صمیمیت و همدلی، در پیشبرد اهداف دانشگاه لرستان، موفق و مؤید باشید».

۱۴۰۱/۰۲/۲۶ - ۱۹:۱۹