دانشگاه لرستان، سه‌شنبه، به علت آلودگی هوا تعطیل است/ برگزاری کلاس‌ها به‌صورت مجازی

۱۴۰۱/۰۲/۲۶

براساس اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان لرستان، همه‌ی ادارات، سازمان‌ها، دستگاه‌ها، نهادها، بانک‌ها، مدارس و دانشگاه‌های استان لرستان به استثنای مراکز درمانی، نیروهای امدادی، نیروهای نظامی و انتظامی، به‌علت شدت آلودگی هوا، در روز سه‌شنبه، 27 اردیبهشت‌ماه تعطیل هستند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، کلاس‌های دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی (از جمله دانشگاه لرستان) در روز سه‌شنبه، 27 اردیبهشت‌ماه به‌صورت مجازی برگزار می‌شوند.

مراکز اقماری وابسته به دانشگاه لرستان در شهرستان‌های پلدختر، الشتر (سلسله)، نورآباد (دلفان) و کوهدشت نیز در روز سه‌شنبه 27 اردیبهشت‌ماه تعطیل هستند و آموزش در آن‌ها به‌صورت مجازی خواهد بود.

۱۴۰۱/۰۲/۲۶ - ۲۳:۴۸