تیم بدمینتون دانشجویان پسر دانشگاه لرستان در رقابت‌های منطقه پنج کشور، سوم شد

۱۴۰۱/۰۲/۲۶

تیم بدمینتون دانشجویان پسر دانشگاه لرستان مقام سوم تیمی رقابت‌های دانشگاه‌های منطقه‌ی پنج کشور به میزبانی دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی را کسب کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، در بخش انفرادی در قسمت یک‌نفره (بدمینتون)، عرفان ناصری‌فر، مقام سوم و در قسمت دو نفره، محمدرضا اسدی و امین قنبریان‌گندم‌بانی، مقام سوم را به‌دست آوردند (در مجموع، مقام سوم تیمی).

سرمربی تیم بدمینتون دانشجویی دانشگاه لرستان را ارشیا والی‌زاده‌نجفی و سرپرستی تیم را محمد رحمتی برعهده داشت.

این رقابت‌ها از 21 تا 23 اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

همچنین تیم تنیس روی میز دانشجویان پسر دانشگاه لرستان در رقابت‌های منطقه پنج کشور به میزبانی دانشگاه کردستان، اول شد.

تیم دو و میدانی دانشجویان دختر دانشگاه لرستان نیز در رقابت‌های منطقه پنج کشور به میزبانی دانشگاه ایلام، اول شد.

۱۴۰۱/۰۲/۲۶ - ۰۹:۰۹