تقدیر وزارت علوم از دکتر نظری، دکتر کرم‌پور و دکتر فرمانی

۱۴۰۱/۰۲/۲۶

در تقدیرنامه‌های جداگانه‌ای که به امضای دکتر یعقوب فتح‌الهی، مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسیده است از دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، دکتر مصطفی کرم‌پور، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان و دکتر علی فرمانی، رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان، قدردانی شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این قدردانی به خاطر برگزاری مطلوب و باکیفیت آیین گرامیداشت روز ملی آزمایشگاه است که چندی پیش به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد و مدیران آزمایشگاه‌های وزارت علوم و خارج از وزارت علوم در سراسر کشور در این رویداد ملی شرکت کردند.

در حال حاضر آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان با تلاش‌های صورت گرفته، در جایگاه دوم رتبه‌بندی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بعد از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی شریف، قرار دارد.

تصویر تقدیرنامه‌ها در پایین همین صفحه:

۱۴۰۱/۰۲/۲۶ - ۲۱:۲۳