اخبار

همکاری‌های دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان و اداره کل دامپزشکی استان گسترش می‌یابد

۱۴۰۱/۰۲/۲۳

نشست گسترش همکاری‌ها بین دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، اداره کل دامپزشکی استان لرستان و سازمان نظام دامپزشکی استان برگزار شد تا همکاری‌های دو‌جانبه و چندجانبه مبتنی بر دانش‌بنیان، کاربردی و مسئله‌محور، افزایش یابند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، در محل غرفه‌ی دانشگاه لرستان در جشنواره ملی فرهنگ اقوام ایران در مجموعه تاریخی گردشگری قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد برگزار شد.

دکتر امین جایدری، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان در این نشست گفت:«نگاه دانشکده دامپزشکی به آموزش، اشتغال و محرومیت‌زدایی یک نگاه ویژه است؛ دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان با هدف گسترش همکاری‌های برون‌دانشگاهی به‌دنبال ارتقای زیرساخت‌های آموزشی،‌بهداشتی و پژوهشی در زمینه افزایش بهره‌وری حوزه پرورش دام، طیور و آبزیان در استان لرستان است؛ زیرا این‌ها از جمله ظرفیت‌های استان لرستان محسوب می‌شوند که تقویت این ظرفیت‌ها، خود به خود، باعث افزایش اشتغال‌آفرینی می‌شود و در راستای شعار سال است».

در این نشست، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان از اداره کل دامپزشکی استان لرستان و سازمان نظام دامپزشکی استان لرستان، به خاطر همکاری و اقدامات در زمینه‌ی تجهیزات و امکانات آزمایشگاه‌های دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان و استفاده از توانمندی‌های آزمایشگاه‌های دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان در جهت پرورش هرچه بهتر دام و طیور، آموزش و ارائه خدمات با کیفیت به دام‌داران استان، قدردانی کرد.

دکتر جایدری، افزود:«حمایت اداره کل دامپزشکی و سازمان نظام دامپزشکی می‌تواند روند سرعت‌بخشی پروژه‌های خوداشتغالی، آموزش دانشجویان، کارورزی و کارآموزی دامپروران استان را ارتقاء بدهد و معیشت این قشر تولیدکننده را بهبود بخشد».

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، توضیح داد:«نوع نگاه مدیریتی باید براساس نگاه جهادی و علم‌گرایانه باشد؛ دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان این آمادگی را دارد که در همه زمینه‌های تشخیص، درمان، کنترل، پیشگیری و ریشه‌کنی بیماری‌های دام، طیور و آبزیان با حداکثر توان در کنار عوامل اجرایی اداره کل دامپزشکی استان لرستان به‌صورت میدانی در مناطق مختلف حضور داشته باشد و رویکرد کاری، این است که با همکاری‌های دوجانبه، تلاش کنیم مشکلات جامعه‌ی دامپروری استان را کاهش بدهیم».

دکتر امین جایدری، تصریح کرد:«برنامه‌ریزی‌های ما این است که بتوانیم با گسترش همکاری‌ها و براساس تهیه پایان‌نامه‌های تقاضامحور، مسئله‌محور و استفاده از ظرفیت و توان هیئت علمی دانشکده و دانشجویان، مشکلات جامعه‌ی مخاطب دامپزشکی استان را کاهش بدهیم».

وی توضیح داد:«از جمله موضوعاتی که در حال پیگیری هستیم این است که کلینیک‌های سیار دامپزشکی با همکاری مشترک دانشگاه لرستان و اداره کل دامپزشکی استان لرستان، راه‌اندازی شوند تا به جامعه‌ی روستاییان و دامداران استان براساس تعرفه‌های ارزان، خدمات ارائه کنند».

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان ادامه داد:«همچنین مشارکت در اردوهای جهادی برای مناطق محروم و انجام طرح‌ها و تحقیقات کاربردی مشترک از دیگر اهداف و برنامه‌های دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان است».

دکتر جایدری، تشریح کرد:«برنامه داریم کارگاه‌های آموزشی و تخصصی را با همکاری اداره کل دامپزشکی استان لرستان و سازمان نظام دامپزشکی استان، برگزار کنیم».

وی توضیح داد:«استفاده از آزمایشگاه‌های دامپزشکی دانشگاه لرستان به‌عنوان آزمایشگاه همکار اداره کل دامپزشکی استان، اخذ مجوز داروخانه، اجرای کارآموزی‌های هدفمند برای دانشجویان و ارتقای راهکارهای درآمدزایی اختصاصی، از دیگر اهداف است که تلاش می‌کنیم با انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری بین دانشگاه لرستان، اداره کل دامپزشکی استان و نظام دامپزشکی استان، محقق شوند».

گفتنی است جشنواره ملی فرهنگ اقوام ایران به میزبانی خرم‌آباد از تاریخ 18 تا 22 اردیبهشت‌ماه با حضور 25 استان کشور در مجموعه تاریخی و گردشگری قلعه‌ فلک‌الافلاک برگزار شد.

گزارش تصویری

۱۴۰۱/۰۲/۲۳ - ۱۵:۲۳
۸۱۳ بازدید