اخبار

رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان: برای پیگیری طرح‌های کسب و کار، «پنجره واحد» در استانداری، فعال شود

۱۴۰۱/۰۲/۱۹

دانشگاه لرستان با مشارکت در جشنواره ملی فرهنگ اقوام ایران، متناسب با ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان لرستان، نشست علمی با عنوان بررسی فرصت‌های کسب و کار لرستان را برگزار کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، دانشگاه لرستان حضور فعالی در جشنواره ملی فرهنگ اقوام ایران به میزبانی مجموعه گردشگری قلعه تاریخی فلک‌الافلاک دارد.

برگزاری نشست‌های متنوع در تناسب با شعار سال و متناسب با ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان لرستان از جمله برنامه‌های دانشگاه لرستان در این جشنواره است.

در نشست علمی فرصت‌های کسب و کار استان لرستان که با حضور دکتر مسعود طاهری‌نیا، رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان برگزار شد از منظر علم اقتصاد، موضوعات مختلف مرتبط با نقاط قوت و ضعف استان لرستان در حوزه‌های کسب و کار و فرصت‌ها و تهدیدهای پیش‌رو، مورد گفتگوی علمی قرار گرفت.

در این نشست، دکتر مسعود طاهری‌نیا، عضو هیئت علمی گروه آموزشی اقتصاد و حسابداری و رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان گفت: «تأمین مالی به‌موقع و کافی برای طرح‌های کسب و کار، یک ضرورت است و در این زمینه ضعف همکاری استان با سرمایه‌گذاران در جهت جذب منابع مالی، وجود دارد».

وی، تشریح کرد: «توجه به تأمین مالی بخش خصوصی همراه با نظارت و رفع موانع فعالیت بخش خصوصی می‌تواند زمینه ایجاد کسب و کارهای متعدد و متناسب با شرایط محیطی استان و کشور فراهم نماید».

دکتر طاهری‌نیا توضیح داد:« در این‌رابطه فعال نمودن درگاه پیگیری طرح‌های کسب و کار (پنجره واحد) در استانداری لرستان با نظارت و ارزیابی مداوم عملکردها، ضروری است».

رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان افزود:« تیم اقتصادی استانداری لرستان می‌بایست با دعوت از اندیشه‌ورزان اقتصادی استان، تلاش مضاعفی برای بهبود کسب و کار در استان داشته باشد».

دکتر طاهری‌نیا تصریح کرد: «شفافیت در اطلاع‌رسانی دستگاه‌های مختلف استان در خصوص شرایط استان و نیازمندی‌ها در قالب طرح‌های علمی و پژوهشی اقدامی ارزشمند است که می‌تواند در تحقق شعار سال در استان لرستان، موثر باشد».

در ادامه، دکتر محمد حکاک، معاون دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان گفت:« فرصت‌های کسب و کار در حوزه‌های مختلف استان از جمله گردشگری و صنایع دستی، بوم‌گردی، هتلداری، گیاهان دارویی، دامپروری، معدن و... همکاری دانشگاه با دستگاه‌های اجرایی استان را ایجاب می‌کند».

دکتر حکاک توضیح داد:«تحقق شعار سال مستلزم آن است که به دانشگاه در استان و استفاده از خدمات مشاوره‌ای استادان نظام دانشگاهی استان، به‌صورت جدی و عملیاتی توجه شود».

در این نشست علمی، شرکت‌کنندگان در نشست، دیدگاه‌های خویش را با رویکرد هم‌اندیشی، بیان کردند.

گفتنی است جشنواره ملی فرهنگ اقوام ایران به میزبانی مجموعه گردشگری قلعه فلک‌‌الافلاک خرم‌آباد از تاریخ 18 تا 22 اردیبهشت‌ماه، برپاست.

گزارش تصویری

۱۴۰۱/۰۲/۱۹ - ۱۹:۴۰
۱۰۶۴ بازدید