حضور فعال دانشگاه لرستان در جشنواره ملی فرهنگ اقوام ایران/ انعقاد تفاهمنامه همکاری بین مرکز لرستانشناسی دانشگاه لرستان و دستگاههای اجرایی و فرهنگی
همزمان با جشنواره ملی فرهنگ اقوام ایران که به میزبانی خرمآباد در حال برگزاری است با حضور سرپرست دانشگاه لرستان و جمعی از مدیران اجرایی و فرهنگی استانی، تفاهمنامه همکاریهای مشترک مرکز لرستانشناسی دانشگاه لرستان و برخی دستگاههای اجرایی و فرهنگی استان، منعقد و مبادله شد.
به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، مرکز لرستانشناسی دانشگاه لرستان که به تازگی فعالیت خود را آغاز کرده است در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، فعالیت خواهد کرد.
دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان در نشست انعقاد تفاهمنامهی مشترک مرکز لرستانشناسی دانشگاه لرستان و برخی ادارات و دستگاههای اجرایی که صبح روز دوشنبه، 19 اردیبهشتماه در مجموعه گردشگری قلعه تاریخی فلکالافلاک خرمآباد (میزبان رویداد ملی فرهنگ اقوام ایران) برگزار شد گفت:«اینگونه تفاهمنامهها با رویکرد حلالمسائلی و کاربردی در راستای توجه به اهداف شعار سال، منعقد میشوند».
دکتر نظری توضیح داد:«ماهیت همکاریها، قراردادها و تفاهمنامههای بروندانشگاهی از نوع دانشبنیان و اشتغالآفرین است تا نهاد دانشگاه نیز بهعنوان یک نهاد علمی، فرهنگی و اجتماعی بتواند نقش اثرگذاری در کاهش نظام مسائل استانی داشته باشد».
رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، تصریح کرد:«دانشگاه لرستان در تناسب با شعار سال، هیئتهای اندیشهورز مختلفی متناسب با ظرفیتها، پتانسیلها و نظام مسائل استان لرستان، تشکیل داده است».
دکتر نظری تصریح کرد:«یکی از برنامههای مرکز لرستانشناسی دانشگاه لرستان این است که با فراخوانهای مختلف بتواند یک جایگاه ارزشمند علمی دربارهی موضوعات مختلف استان لرستان، بهدست آورد».
در این نشست، حجتالاسلام و المسلمین مهدی قدرتی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان بر انجام تحلیلهای دقیق و کاربردی توسط مرکز لرستانشناسی دانشگاه لرستان برای کاهش مشکلات استان تأکید کرد.
مهندس نیازی، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان روی این نکته تأکید کرد که تحقیقات و پژوهشها نباید فقط داخل دانشگاهها، باقی بمانند بلکه مرکز لرستانشناسی دانشگاه لرستان بایستی بکوشد بهعنوان یک مرجع اصلی تحقیقاتی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی در استان لرستان، شناخته شود.
حجتالاسلام و المسلمین عبداله فاضلی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در این نشست، توضیح داد که مرکز لرستانشناسی دانشگاه لرستان باید بتواند یک ارزیابی و شناخت دقیق و جامع و مرجع از همه ابعاد استان لرستان، تهیه و ارائه کند تا یک مرکز پویا و معتبر استانی شود.
سیدامین قاسمی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان لرستان در این نشست از تیم مدیریتی دانشگاه لرستان بهخاطر حضور فعال در بخشهای علمی و پژوهشی و فرهنگی جشنواره ملی فرهنگ اقوام ایران، تقدیر کرد.
وی ایجاد مرکز لرستانشناسی را یک اقدام اثرگذار از سوی دانشگاه لرستان برای توجه هرچه بیشتر به ظرفیتهای مختلف استان لرستان مبتنی بر انجام کارهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی دانست.
قاسمی، تصریح کرد:«مرکز لرستانشناسی دانشگاه لرستان یک نهاد مهم برای معرفی علمی ظرفیتهای مختلف و متنوع استان خواهد بود».
گفتنی است علاوه بر بخشهای اجرایی، در قسمتهای فرهنگی و اجتماعی، دانشگاه لرستان، برپایه اینگونه تفاهمنامهها، همکاریهای خود را با صدا و سیمای مرکز استان، سازمان تبلیغات اسلامی استان، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، سازمان بسیج اساتید استان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، گسترش میدهد.