جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در مجموعه گردشگری قلعه فلکالافلاک برگزار شد
با تأکید دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و در راستای حضور فعال دانشگاه لرستان در جشنواره ملی فرهنگ اقوام ایران، جلسهی شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در مجموعه گردشگری قلعه تاریخی فلکالافلاک خرمآباد تشکیل شد که محل اصلی میزبانی جشنواره ملی فرهنگ اقوام ایران است.
به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، بعدازظهر روز دوشنبه، 19 اردیبهشتماه، این جلسه در یکی از ساختمانهای تاریخی مجموعه گردشگری محوطه قلعه فلکالافلاک خرمآباد برگزار شد و اعضای حاضر در نشست، دیدگاههای خود را دربارهی موضوعات مختلف مرتبط با برنامههای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان بیان کردند.
دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان در این نشست گفت:«اهمیت دارد که شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان موضوعات را براساس مسئلهشناسی و مسئلهمحوری، مطرح و پیگیری کند».
دکتر نظری، اظهار داشت:«مسئلهشناسی درباره موضوعات مختلف فرهنگی و اجتماعی بایستی براساس تشکیل و فعالیت هیئتهای اندیشهورز باشد و سپس، در مرحلهی بعدی، گزارشدهی صورت بگیرد».
وی تصریح کرد:«هیئتهای اندیشهروز راهکارها را هم ارائه میکنند و در شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، براساس شنیدن نظرات موافق و مخالف، تصمیمگیری نهایی صورت میگیرد که این روند باعث هدفمند شدن و مسئلهمحور شدن برنامهها میشود».
سرپرست دانشگاه لرستان، بیان کرد:«وقتی موضوعات در شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان مطرح میشوند ابتدا بایستی در مرحلهی قبلی، توسط هیئتهای اندیشهورز، با رویکردهای کارشناسی و علمی، تحلیل و مسئلهشناسی شوند».
دکتر علی نظری تصریح کرد:«سیاستگذاریهای شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بایستی کاملاً براساس رویکردهای دانشبنیان باشند تا بتوانیم به نتایج مطلوب برای جامعهی هدف برسیم».
دکتر نظری ادامه داد:«حرکتها باید برمعیار دانشبنیان، آگاهانه و همراه با معرفت و شناخت باشند و براساس حدس، گمان و کلیگویی نباشند».
سرپرست دانشگاه لرستان در بخش دیگری از سخنانش، خطاب به حوزههای کاری متنوع معاونت فرهنگی و اجتماعی از جمله تشکلها، کانونها و انجمنهای دانشجویی دانشگاه لرستان تصریح کرد که در برگزاری کارگاههای مختلف آموزشی، اولویت را بر این نکته بگذارند که برای انتخاب مدرسان از ظرفیتها و پتانسیلهای انسانی شاغل در دانشگاه لرستان (متناسب با تخصصهای هر موضوع) بهرهگیری شود تا توانمندیهای انسانی داخل دانشگاه و استان، تقویت شوند.
گفتنی است در این جلسه، برنامههای مختلف پیشنهادی تشکلها و انجمنهای دانشجویی دانشگاه لرستان و مراکز اقماری وابسته به دانشگاه لرستان مطرح شدند و مورد بحث و گفتگو قرار گرفتند.
نمایندگان تشکلها، کانونها و انجمنهای دانشجویی حاضر در جلسه نیز برخی مشکلات حوزه کاری و صنفی خود را مطرح کردند از جمله:
1ـ بودجهی فعالیتهای فرهنگی تشکلها و کانونهای دانشجویی به اندازهی کافی نیست.
2ـ فضای مکانی و فیزیکی کافی در اختیار انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه لرستان وجود ندارد و در این زمینه، کمبود هست.
3ـ تقاضا و مطالبه این است که کارگروه یا شورای فعالیت انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه لرستان براساس آییننامهی مربوطه بهصورت منظم و مستمر جلسات خود را تشکیل داده و فعالیت مداوم داشته باشد.