اخبار

نشست خبری هیئت رئیسه دانشگاه لرستان با استقبال خبرنگاران استان برگزار شد

۱۴۰۱/۰۲/۰۶

نشست خبری هیئت رئیسه دانشگاه لرستان با استقبال خبرنگاران استان لرستان برگزار شد.

این نشست خبری را اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، عصر روز سه‌شنبه، 6 اردیبهشت‌ماه با استقبال گسترده خبرنگاران استان لرستان در محل سالن جلسات شهیدمیربهرسی دانشگاه، برگزار کرد.

خبرنگاران استان از رسانه‌های مختلف، پرسش‌های خود را مطرح کردند و دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و معاونان دانشگاه لرستان به پرسش‌های اصحاب رسانه، پاسخ دادند.

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان در این نشست، اهمیت فعالیت رسانه‌ای در جهان امروز توضیح داد.

وی گفت:«شاهد هستیم رسانه‌های نظام استکبار جهانی، به گونه‌ای فعالیت می‌کنند که باطل را در مقام حق، به افکار عمومی نشان می‌دهند و حتی جنایاتی همچون جنایات رژیم صهیونیستی را نادیده گرفته و برعکس نشان می‌دهند اما در نظام اسلامی، مبنای فعالیت رسانه‌ای یک فعالیت مبتنی بر اخلاق، انصاف و رعایت معیارهای دینی است».

سرپرست دانشگاه لرستان افزود:«اهمیت فعالیت رسانه‌ای در تعالیم قرآن کریم تا جایی است که خداوند متعال به قلم، سوگند خورده است و این نشان می‌دهد در تعالیم دین اسلام، جایگاه قلم و فعالیت رسانه‌ای، یک جایگاه بسیار مهم است».

رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، تصریح کرد:«اگر بخواهیم با نگاه دینی و قرآنی به فعالیت رسانه‌ای نگاه کنیم قلم و نوشتن کلمات و واژگان، دارای ارزش والایی هستند».

دکتر نظری، تشریح کرد:«اهمیت و جایگاه قلم تا جایی است که می‌تواند صلح را در جهان ترویج کند یا برعکس، جنگ و خشونت را در جهان رواج بدهد؛ بنابراین، برای همه‌ی کلماتی که به قلم می‌سپاریم بایستی مسئولیت و تعهد داشته باشیم».

وی بیان کرد:«رسالت رسانه در تعالیم دینی و اسلامی آن است که حقیقت را بیان کند؛ زیرا فعالیت رسانه‌ای و قدرت بیان، در نظام هستی از جایگاه مهمی نزد خداوند متعال، بهره‌مند است».

سرپرست دانشگاه لرستان، گفت:«متناسب با محتوای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، فعالیت رسانه‌ای و جهاد تبیین کاملاً در یک راستا هستند؛ در نظام اسلامی، جایگاه مهم رسانه‌ از نوع رسانه‌ی توحیدی است که در مسیر جهاد تبیین و مطالبه‌گری، حرکت می‌کند».

دکتر نظری افزود:«وقتی پیامبر گرامی اسلام (ص) به پیامبری مبعوث شد در واقع با یک رسالت رسانه‌ای، پیام خداوند متعال را به مردم منتقل کرد؛ اینجاست که اهمیت فعالیت رسانه‌‌ای در پیام‌رسانی مبتنی بر حقیقت و توحید، مشخص می‌شود».

وی توضیح داد:«رستاخیز رسانه‌ای یک موضوع است که در آن رسانه، به‌دور از دروغ‌پراکنی و براساس اخلاق اسلامی و صداقت، وقایع را صادقانه برای افکار عمومی، مسئله‌شناسی و منعکس می‌کنند».

رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، ادامه داد:«دغدغه‌هایی که رسانه‌ها بیان می‌کنند بایستی در مسیر اهداف والای انقلاب اسلامی، توحید‌گرایی، مردم‌گرایی و مطالبه‌گری، دقت و راستگویی و اخلاق اسلامی باشد».

دکتر علی نظری، تبیین کرد:«رسانه، یک دانشگاه است و دانشگاه هم متقابلاً یک رسانه است؛ هر دو طرف بایستی همکاری‌های دوجانبه‌ی خود را گسترش دهند زیرا رسالت هر دو نزدیک به هم است».

سرپرست دانشگاه لرستان، اظهار داشت:«فعالان رسانه و خبرنگاران، دانش‌آموختگان نظام دانشگاهی هستند و این خود گویای اهمیت فعالیت دانشگاهی است که نیروهای متعهد و متخصص را تربیت می‌کند».

دکتر نظری، افزود:«در ایام بیماری کرونا هم شاهد بوده و هستیم که دانشگاهیان از جمله پزشکان، پرستاران و کادر درمان در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا بودند و فراموش نکنیم این‌ها تربیت‌شده‌ی نظام دانشگاهی هستند».

وی، اهمیت نظام دانشگاه را براساس سخنان حضرت امام (ره) توضیح داد و تشریح کرد که حضرت امام (ره) فرمودند که دانشگاه مبداء همه‌ی تحولات است.

رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، توضیح داد:«ما در راستای توجه به شعار سال، برنامه‌ریزی کرده‌ایم که پژوهش‌ها و تحقیقات کاربردی و مسئله‌محور مبتنی بر نظام مسائل استان لرستان را گسترش بدهیم».

سرپرست دانشگاه لرستان تبیین کرد:«نگاه ما این است که دانشگاه باید کاهش‌دهنده‌ی نظام مسائل باشد و در این جهت، برنامه‌ریزی‌های لازم برمبنای تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورز دانشگاهی را آغاز کرده‌ایم».

دکتر نظری، تصریح کرد:«رابطه‌ی دانشگاه با جامعه،‌صنعت، کشاورزی، گردشگری و ... باید به گونه‌ای باشد که بخش‌های مختلف جامعه برای رفع مشکلات خود به دانشگاه مراجعه کنند و از دانشگاه به عنوان یک ظرفیت پایدار نخبگانی، راهکار و راه‌حل بخواهند».

سرپرست دانشگاه لرستان، افزود:«اینکه بخش‌های مختلف جامعه همچون کشاورزی، صنعت و گردشگری از حالت سنتی به حالت‌های صنعتی و پیشرفته تبدیل شوند مرهون آن است که بایستی رسانه و دانشگاه، هر دو، نوع نگرش‌ها و ذائقه‌ها را تغییر بدهند و نگرش‌ها و رویکردهای بخش‌های مختلف جامعه در جهت پیشرفت همراه با عدالت باشند».

وی بیان کرد:«رسانه و دانشگاه هر دو بایستی به مباحث مرتبط با آینده‌پژوهی بیش از پیش، توجه کنند تا در حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی، نقش اثرگذاری داشته باشند».

دکتر نظری، گفت:«دانشگاه و رسانه با همکاری همدیگر بایستی فرهنگ مهارت‌آموزی کاربردی را در جامعه ترویج کنند تا فرهنگ کار براساس داشتن مهارت‌های کافی، در جامعه نهادینه شوند».

وی درباره پژوه در حال ساخت تقاطع غیرهم‌سطح ورودی دانشگاه لرستان هم توضیح داد که در سفیر اخیر ریاست‌محترم جمهوری به لرستان مبلغ 18 میلیارد تومان تصویب شده است که یک‌سوم این مبلغ نیز به حساب دانشگاه واریز شده است.

دکتر علی نظری، از استاندار لرستان (دکتر زیویار) و معاون عمرانی استاندار لرستان (دکتر دالوند) نیز به خاطر پیگیری‌ها و همکاری‌ها در تسریع پروژه‌های عمرانی دانشگاه همچون تقاطع غیرهم‌سطح ورودی دانشگاه لرستان، قدردانی کرد.

سرپرست دانشگاه لرستان افزود:«ما به دنبال جذب سرمایه‌گذاری در زمینه‌‌ی پروژه‌های دانشگاه لرستان هم هستیم؛ از جمله مقدمات همکاری با باشگاه خیبر و سرمایه‌گذار این باشگاه، فراهم شده است که البته مستلزم مصوبات هیئت امنای دانشگاه است».

وی بیان کرد:«ما به عنوان نهاد دانشگاه باید ابتدا بتوانیم مشکلات و مسائل درون سازمانی خودمان را رفع کنیم و بعد به سراغ کاستن از نظام مسائل جامعه برمبنای ارائه راهکارهای علمی و عملیاتی برویم».

سرپرست دانشگاه لرستان توضیح داد:«جایگاه دانشگاه لرستان در کشور یک جایگاه مناسب است به گونه‌ای که چند روز پیش، دانشگاه لرستان، میزبان همایش ملی روز آزمایشگاه بود و بسیاری از شخصیت‌های علمی آزمایشگاهی کشور در این همایش شرکت کردند».

رسانه و جهاد تبیین/ سپاس از اداره روابط عمومی دانشگاه

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان گفت:«جایگاه فعالیت رسانه‌ای در جهاد تبیین،‌یک جایگاه بسیار مهم است».

وی افزود:«از روابط عمومی قوی دانشگاه لرستان به خاطر برگزاری این نشست سپاسگزاری می‌کنم».

دکتر حاتمی از خبرنگاران استان لرستان به خاطر حضور گسترده در این نشست خبری و تقویت فرهنگ مطالبه‌گری، قدردانی کرد.

دکتر حاتمی‌کن‌کبود، تصریح کرد:«نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از تقویت فعالیت رسانه‌ها و خبرنگاران در مسیر جهاد تبیین، حمایت می‌کند».

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، افزود:«برگزاری نشست‌های منظم خبری با اصحاب رسانه، فرهنگ مطالبه‌گری را تقویت می‌کند و از سوی دیگر، دستاوردهای نظام دانشگاهی به افکار عمومی منتقل می‌شوند».

وی تصریح کرد:«نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان از هرگونه انتقاد سازنده‌ی اصحاب رسانه برای رفع مشکلات و چالش‌ها، استقبال می‌کند».

مسئولیت سنگین رسانه‌ها

دکتر سیدحسام‌الدین حجازی، سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان در این نشست خبری، گفت:«در جهان امروز، مسئولیت رسانه‌ها یک مسئولیت بسیار مهم است».

دکتر حجازی، افزود:«ما وقتی از مفهوم جهاد تبیین صحبت می‌کنیم خود به خود، جایگاه بسیار مهم و اثرگذار رسانه‌ها مشخص می‌شود».

وی بیان کرد:«تحلیل وضعیت موجود و انعکاس دستاوردها و فعالیت‌ها و تقویت امیدآفرینی در جامعه از جمله کارکردهای مهم رسانه متناسب با مفهوم جهاد تبیین است».

سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان درباره وضعیت سراهای دانشجویی (خوابگاه‌ها) نیز توضیح داد که اقدامات زیرساختی خوبی در راستای ساماندهی خوابگاه‌های دانشجویی انجام شده است که این اقدامات در حال تداوم هستند.

دکتر حجازی، تشریح کرد:«رفع نابسامانی‌ها به سرعت امکان‌پذیر نیست اما در مسیر رفع مشکلات حرکت کرده‌ایم و خوشبختانه در بخش‌های مختلف ارائه‌ی خدمات به دانشجویان، ساماندهی‌های اساسی و زیرساختی انجام شده است».

همچنین در این نشست، دکتر مصطفی کرم‌پور، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان از اقدامات انجام شده برای تقویت پژوهش‌های کاربردی و مسئله‌محور توضیحاتی ارائه کرد.

دکتر کرم‌پور، تشریح کرد که برخی آیین‌نامه‌های پژوهشی در حال اصلاح هستند تا بتوانیم تشویق‌های لازم برای افزایش تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی و مسئله‌محور مبتنی بر نیازهای استان را گسترش بدهیم.

دکتر محمد حیاتی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان نیز در این نشست، تشریح کرد که فعالیت‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان براساس افزایش مشارکت دانشجویان در برنامه‌ها، انجام می‌شود.

دکتر حیاتی، توضیح داد جهت‌گیری کلان و راهبردی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، ارتقای شاخص‌های فرهنگ برآمده از سبک زندگی ایرانی، اسلامی در سطح دانشگاه است.

گفتنی است بعد از برگزاری نشست خبری، نماز جماعت مغرب و عشا با حضور خبرنگاران استان لرستان و به امامت حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) اقامه شد.

گزارش تصویری

۱۴۰۱/۰۲/۰۶ - ۲۳:۴۹
۱۱۶۷ بازدید