برگزاری آیین شبهای قدر و استقبال دانشجویان

با استقبال گسترده دانشجویان دانشگاه لرستان و با حضور دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه، حجتالاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمیکنکبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و دکتر محمد حیاتی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، آیین دینی و معنوی شب قدر در مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد.
به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آیین معنوی که مبتنی بر شبزندهداری دینی است شامگاه یکشنبه، 4 اردیبهشتماه برگزار شد و تا ساعات نزدیک به سحر دوشنبه، 5 اردیبهشتماه، تداوم یافت.
دانشجویان به قرائت قرآن کریم، دعای جوشن کبیر و قرائت دعای زیارت عاشورا پرداختند و از شامگاه تا بامداد، با پروردگار مهربان، راز و نیاز کردند.
همچنین در بخش مهمی از این آیین معنوی و انسانساز، سرپرست دانشگاه لرستان، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و دانشجویان دانشگاه در محل گلزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان حاضر شدند و در آنجا ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهیدان سرافراز و تجدید بیعت با آرمانهای شهدای والامقام، به قرائت دعا پرداختند.
شب قدر؛ شب تفکر، خودسازی و جامعهسازی
دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان در سخنانی در جمع دانشجویان گفت:«شبهای قدر که در ماه مبارک رمضان هستند شبهای تفکر، تأمل و خودسازی هستند».
دکتر نظری تشریح کرد:«انسان در شب قدر با خواندن دعا همراه با تفکر و تأمل، قدر مخلوقات خداوند را میداند و این شبها، شبهای خودسازی معنوی و دینی و شبهای رسیدن به کمال معنوی هستند».
سرپرست دانشگاه لرستان در بخش دیگری از سخنانش، فرارسیدن ایام شهادت خورشید عدالت، حضرت امام علی (ع) را به دانشگاهیان بهویژه دانشجویان، تسلیت گفت.
وی افزود:«کتاب نهجالبلاغه، سراسر، تعلیم و تربیت، خودسازی و جامعهسازی است».
دکتر علی نظری، توضیح داد:«مطالعهی نهجالبلاغه و توجه به سبک زندگی حضرت امام علی (ع) که سراسر، فضیلت و معنویت است الگو و راهبر برای سبک زندگی اسلامی است».
مسجدمحوری، دانشجومحوری و خانوادهمحوری
حجتالاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمیکنکبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان لرستان و دانشگاه لرستان در این آیین معنوی در جمع دانشجویان، گفت:«خوشبختانه استقبال دانشجویان از برنامههای دینی، مذهبی و فرهنگی و اجتماعی، خوب است و امشب نیز شاهد حضور گسترده دانشجویان در مراسم معنوی و انسانساز شب قدر هستیم».
دکتر حاتمیکنکبود، توضیح داد:«رویکرد کاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، آن است که برنامهها برپایه مسجدمحوری و دانشجومحوری باشند و شاهد افزایش مشارکت دانشجویان در انواع برنامههای دینی، مذهبی و فرهنگی باشیم».
وی، فرارسیدن ایام شهادت حضرت امام علی (ع)، الگوی عدالت و فضیلت را به دانشجویان تسلیت گفت.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان توضیح داد:«توجه به تقویت و گسترش شاخصهای مختلف سبک زندگی ایرانی، اسلامی براساس الگوقرار دادن سبک زندگی بزرگان دینی و همچنین توجه به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، از جمله برنامههای کاری است که بایستی، بیش از پیش، افزایش یابد».
حجتالاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمیکنکبود، افزود:«در برنامههایی که برای اعضای هیئت علمی و یاوران علمی (کارکنان) دانشگاه نیز برگزار میشود رویکرد کاری، علاوه بر مسجدمحوری، خانوادهمحوری است؛ به این معنی که تلاش کنیم مشارکت خانوادهها در برنامههای دینی، مذهبی و فرهنگی، افزایش یابد».
وی، تشریح کرد:«از دیگر برنامههای مدنظر این است که متناسب با سطح مشارکت دانشجویان و برای تقدیر از دانشجویان فعالتر، برنامهای تحت عنوان سفرهای معنوی و علمی، اجرا شوند تا دانشجویان فعالتر، مورد تشویق قرار بگیرند».
گفتنی است دکتر محمد حیاتی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان نیز به سخنرانی برای دانشجویان شرکتکننده در این آیین دینی و معنوی پرداخت و جایگاه شبهای قدر در تعالیم دینی را بیان کرد.