نشست ستاد مناسبتها و مراسمهای دانشگاه لرستان

نشست ستاد هماهنگی برگزاری مناسبتها و مراسمها با هدف همافزایی بینبخشی و تقویت هماهنگیها و انسجام در فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد.
به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست روز چهارشنبه، 31 فروردینماه در سالن جلسات شهیدمیربهرسی دانشگاه لرستان با حضور اعضاء برگزار شد و دیدگاههای مختلف درباره راهکارها و پیشنهادات تقویت هماهنگیهای فرابخشی برای مراسمها و آیینها، بیان شد.
حجتالاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمیکنکبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در این نشست بر اهمیت فعالیتهای دینی، مذهبی، فرهنگی و اجتماعی از نگاه مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) تأکید کرد.
وی توضیح داد:«اهمیت فعالیتهای فرهنگی تا جایی است که مقام معظم رهبری در این عرصه واژهی جهاد را بهکار بردهاند و همه وظیفه داریم در این مسیر حرکت کنیم».
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، تصریح کرد که اقدامات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در راستای تهیه چشمانداز و تقویم برنامههای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان یک اقدام مثبت است که باید کمک کنیم تقویت شود.
حجتالاسلام و المسلمین حاتمیکنکبود، افزود:«تا جایی که میتوانیم باید از موازیکاری و بخشینگری پرهیز کنیم و فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی براساس هماهنگی و انسجام، انجام شود».
چشمانداز فعالیتها و اثرگذاری آنها
دکتر محمد حیاتی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در این نشست گفت:«تهیه چشمانداز و تقویم منظم فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و مناسبتی از جمله اولویتهای کاری معاونت فرهنگی و اجتماعی است که در حال تهیه است».
دکتر حیاتی، تشریح کرد:«تشکیل شورای برگزاری مناسبتها و مراسمها در راستای انسجامبخشی به فعالیتهاست».
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان توضیح داد که اجرای مناسبتهای ایرانی، اسلامی از جمله برنامههای فرهنگی و اجتماعی است که بایستی با هدف تلاش برای اثربخشی و اثرگذاری بیشتر، کیفیت فعالیتها افزایش یابد.
وی توضیح داد که نظام ارزیابی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه براساس شاخصهای قابل اندازهگیری، در حال ارتقاست تا بتوانیم در بحث ارزیابی اقدامات انجام شده هم فعالیتهای کیفی را افزایش بدهیم.
دکتر محمد حیاتی درباره این نکته هم توضیح داد که رویکرد معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، افزایش مشارکت اعضای هیئت علمی، دانشجویان و یاوران علمی (کارکنان) در برنامههای فرهنگی و اجتماعی است.