موافقت وزارت علوم با پذیرش دانشجو در سه رشته تحصیلی جدید دانشگاه لرستان

۱۴۰۱/۰۱/۲۷

شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی (وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) با درخواست دانشگاه لرستان (معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه) برای پذیرش دانشجو در رشته‌های تحصیلی علم‌سنجی، روابط بین‌الملل و ترویج و آموزش کشاورزی پایدار (گرایش زیست‌بوم انسانی کشاورزی) موافقت کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، پذیرش دانشجو برای رشته تحصیلی علم‌سنجی در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته به صورت یک‌بار پذیرش (طرح تعاون) و پذیرش دانشجو برای رشته‌های تحصیلی روابط بین‌الملل در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و ترویج و آموزش کشاورزی پایدار (گرایش زیست‌بوم انسانی کشاورزی) در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته به‌صورت موافقت قطعی است.

روش پذیرش از نوع روزانه و روش آموزش از نوع آموزشی، پژوهشی است.

پذیرش دانشجو در این رشته‌ها منوط به تأمین شرایط علمی، آموزشی و اعتبارات مالی است.

۱۴۰۱/۰۱/۲۷ - ۱۳:۵۹