کارگاه مسائل و مطالبات زنان با حضور فاطمه شجاعی برگزار می‌شود

۱۴۰۱/۰۱/۲۴

کارگاه بررسی نظام مسائل و مطالبات زنان در کشور و استان، با حضور و سخنرانی فاطمه شجاعی، کارشناس ارشد و فعال حوزه مطالعات زنان و خانواده برگزار می‌شود.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه که ویژه‌ی خواهران است، صبح روز پنجشنبه، 25 فروردین‌ماه، در ساعت 9:30 شروع می‌شود و مکان برگزاری کارگاه، سالن شهیدشکوهی واقع در ساختمان دانشکده‌های مدیریت و اقتصاد _ ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان است.

براساس اعلام بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان (میزبان کارگاه)، برای شرکت‌کنندگان در کارگاه، گواهی‌نامه‌ی حضور، صادر می‌شود.

سرفصل‌های کارگاه:

تبیین الگوی زن انقلاب اسلامی مبتنی بر نگاه امامین انقلاب، بررسی و تبیین عملکرد دولت‌ها پس از انقلاب اسلامی، بررسی نظام مسائل زنان و خانواده و مطالبه‌گری از متولیان امر.

روش ثبت‌نام در کارگاه:

برای ثبت‌نام و حضور در این کارگاه، علاقه‌مندان بایستی به شماره تلفن زیر، پیامک بفرستند:

عنوان این کارگاه، «عظمت نهفته» نام دارد و کارگاه، ویژه‌ی خواهران (بانوان) است.

۱۴۰۱/۰۱/۲۴ - ۰۸:۳۷