نشست شورای انتشارات دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۱/۰۱/۲۳

شورای انتشارات دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، تشکیل جلسه داد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این جلسه که بعدازظهر روز سه‌شنبه، 23 فروردین‌ماه تشکیل شد دکتر نظری بر این نکته تصریح کرد که تغییرات در آیین‌نامه‌های چاپ کتاب‌ها و نشریات باید به گونه‌ای باشند که از نویسندگان کتاب‌ها و مقالات نشریات، حمایت شود.

در این جلسه، درباره موضوعات مختلف مرتبط با حوزه چاپ کتاب، بحث و تبادل نظر شد با این رویکرد کلی که نویسندگان کتاب‌ها و مقالات (شاغل دانشگاه لرستان)، بیش از پیش، مورد حمایت قرار بگیرند.

به‌ویژه اعضای هیئت علمی که در پی تألیف یا ترجمه کتاب هستند در چارچوب‌های قانونی، مورد حمایت بیشتر قرار بگیرند و روش‌های حمایت، ارتقاء پیدا کنند.

ریاست اداره چاپ و نشر دانشگاه لرستان را دکتر مهرداد امیری، برعهده دارد.

همچنین در این جلسه درباره اصلاح برخی مواد آیین‌نامه‌های چاپ و نشر دانشگاه لرستان بحث و تبادل نظر شد.

اداره چاپ و نشر زیرنظر معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان فعالیت می‌کند.

۱۴۰۱/۰۱/۲۳ - ۱۶:۰۵