دعوت از خانواده‌های اعضای هیئت علمی و یاوران علمی برای شرکت در برنامه مناسبتی همراه با افطار

۱۴۰۱/۰۱/۲۱

ستاد برگزاری مناسبت‌ها و مراسم‌های دانشگاه لرستان اعلام کرده است برنامه ویژه‌ی گرامیداشت سالروز وفات حضرت خدیجه (س)، بزرگداشت شهدای حمله تروریستی حرم حضرت امام رضا (ع) و یادبود درگذشتگان (در طول یک‌سال گذشته) برای خانواده‌های اعضای هیئت علمی و یاوران علمی (کارکنان) دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

این آیین، روز دوشنبه، 22 فروردین‌ماه، رأس ساعت 18 در مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) سایت مرکزی دانشگاه لرستان با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد و با رویکرد حضور و مشارکت خانواده‌ها، برگزار می‌شود.

از جمله برنامه‌های این آیین می‌توان به ختم دسته‌جمعی قرآن کریم، سخنرانی، روضه و مداحی، اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء و سپس، افطاری و شام اشاره کرد.

هدف، گسترش و تقویت حضور و مشارکت خانواده‌های اعضای هیئت علمی و یاوران علمی (کارکنان) براساس مسجدمحوری در برنامه‌های متنوع دینی، مذهبی، فرهنگی، اجتماعی و مناسبتی است.

از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی (کارکنان) و خانواده‌های ایشان دعوت می‌شود در این آیین شرکت نمایند.

این آیین از جمله برنامه‌های مختلف و متنوعی است که همزمان با ایام ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود.

۱۴۰۱/۰۱/۲۱ - ۲۳:۳۸