دعوت به شرکت در سخنرانی علمی/ تولید واکسن‌های جدید و ایمنی درمانی با استفاده از ویروس‌های مصنوعی

۱۴۰۱/۰۱/۲۰

دکتر بیژن الماسیان (اهل لرستان)، دکترای بیوتکنولوژی، رئیس و مؤسس شرکت کارُژن آمریکا، کاشف داروی آلزایمر، درباره‌ی موضوع «تولید واکسن‌های جدید و ایمنی درمانی با استفاده از ویروس‌های مصنوعی»، سخنرانی می‌کند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، معاونت پژوهش و فناوری دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، این برنامه را اجرا خواهد کرد.

برنامه سخنرانی دکتر الماسیان، روز یکشنبه، 21 فروردین‌ماه از ساعت 10 تا 12 در سالن اجتماعات شهید شکوهی (ساختمان دانشکده‌های مدیریت و ادبیات دانشگاه لرستان) برگزار خواهد شد.

اعضای هیئت علمی، دانشجویان و یاوران علمی (کارکنان) و همه علاقه‌مندان به موضوع مربوطه، می‌توانند در این سخنرانی شرکت کنند.

۱۴۰۱/۰۱/۲۰ - ۱۳:۱۶