دعوت از اعضای هیئت علمی برای شرکت در اولین نشست بزم اندیشه/ گواهی حضور برای شرکت‌کنندگان صادر می‌شود

۱۴۰۱/۰۱/۲۰

اولین نشست از سلسله نشست‌های بزم اندیشه؛ خانواده و سبک زندگی اسلامی، ایرانی با عنوان «شیوه‌های دعوت به نماز در خانواده»، ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، صبح روز دوشنبه، 22 فروردین‌ماه از ساعت 11 تا 12:30 در سالن شهید میربهرسی (ساختمان دانشکده‌های مدیریت و ادبیات دانشگاه لرستان) با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر چراغی، مدیر ستاد اقامه نماز و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان لرستان، برگزار می‌شود.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان اعلام کرده است به شرکت‌کنندگان در این نشست، گواهی حضور، اعطاء می‌شود.

همچنین، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از همه اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان دعوت کرده است در این نشست، شرکت کنند.

سلسله نشست‌های موسوم به بزم اندیشه در طول سال برگزار می‌شوند.

۱۴۰۱/۰۱/۲۰ - ۰۷:۵۷