برخی نکات مهم فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها از نگاه معاون وزیر علوم

۱۴۰۱/۰۱/۱۹

دکتر عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار اخیرش با معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور، موضوعاتی را مطرح کرد که بایستی سرلوحه‌ی برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور قرار گیرند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، برخی نکات مهم مطرح شده عبارتند از:

1ـ دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور بایستی چشم‌انداز و افق تمدنی و بین‌المللی برای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، ترسیم کنند.

2ـ فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها بایستی مبتنی بر رویدادآفرینی، خلاقانه و به‌موقع باشند.

3ـ فرهنگ و ارزش‌های دفاع مقدس در قالب روایتگری صحیح، به نسل‌های آینده منتقل شود. در این زمینه، تلاش‌ها برای تربیت راویان دفاع مقدس و راویان نور و مقاومت، بایستی گسترده شود.

4ـ برگزاری رویدادهای مناسبتی با بهره‌گیری از روش‌های خلاقانه، به‌گونه‌ای که در نهایت، خروجی کار، تقویت و گسترش فرهنگ قرآنی و ارزش‌های اسلامی در سطح دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور باشد.

5ـ تهیه و اجرای پویش‌های متنوع دینی، مذهبی، فرهنگی، اجتماعی و هنری در سطح دانشگاه‌ها.

6ـ تقویت و ارتقای شاخص‌های نظام ارزیابی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی.

7ـ تقویت و گسترش برنامه‌های متنوع و کاربردی با همکاری سایر بخش‌های دانشگاه‌ها برای دانشجویان.

۱۴۰۱/۰۱/۱۹ - ۱۰:۵۷