محفل ضیافت ماه مبارک رمضان با حضور نماینده ولی فقیه برگزار می‌شود

۱۴۰۱/۰۱/۱۸

با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد، محفل ضیافت ماه مبارک رمضان (تلاوت و تفسیر قرآن کریم) در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آیین معنوی همزمان با ایام ماه مبارک رمضان در تاریخ 21 فروردین‌ماه در ساعت هشت صبح در سالن اجتماعات شهید شکوهی (ساختمان دانشکده‌های مدیریت و ادبیات) دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از اعضای هیئت علمی، دانشجویان و یاوران علمی (کارکنان) دانشگاه لرستان دعوت کرده است در این آیین معنوی، شرکت کنند.

در طول ماه مبارک رمضان، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان با همکاری سایر معاونت‌ها، بخش‌ها و واحدهای دانشگاه، برنامه‌های متنوعی را ویژه‌ی ماه مبارک رمضان، اجرا خواهند کرد.

۱۴۰۱/۰۱/۱۸ - ۰۸:۳۴