پنج میلیارد ریال تسهیلات تجاری‌سازی به واحدهای فناور دانشگاه لرستان اختصاص یافت

۱۴۰۱/۰۱/۱۷

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان از اختصاص مبلغ پنج میلیارد ریال تسهیلات تجاری‌سازی به واحدهای فناور دانشگاه لرستان، خبر داد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر مصطفی کرم‌پور، در گفتگو با خبرنگار اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان تشریح کرد:«باتوجه به مصوبات سفر معاونت محترم علمی و فناوری رئیس‌جمهور به استان لرستان، مبلغ پنج میلیارد ریال تسهیلات تجاری‌سازی به واحدهای فناور دانشگاه لرستان اختصاص داده شد».

دکتر کرم‌پور، افزود:«این تسهیلات به طرح‌های پنج واحد فناور اختصاص یافت که در مسیر موضوعات مرتبط با شعار سال یعنی اهمیت دادن به اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین است».

وی اظهار داشت:«همچنین با پیگیری‌های مدیریت ارتباط با جامعه و کارآفرینی، تسهیلات به‌صورت مستمر، تداوم خواهد داشت و به اعضای محترم هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، توصیه می‌شود برای استفاده از امکانات مرکز نوآوری دانشگاه لرستان و استفاده از تسهیلات قرض‌الحسنه، تیم‌های فناور خود را به مدیریت ارتباط با جامعه و کارآفرینی دانشگاه لرستان معرفی کنند».

۱۴۰۱/۰۱/۱۷ - ۱۱:۲۳