دیدار نوروزی و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان همزمان با حضوری‌شدن کلاس‌ها

۱۴۰۱/۰۱/۱۴

در اولین روز حضوری شدن کلاس‌ها، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه لرستان به مقام شامخ شهیدان سرافراز ادای احترام کرده و در دیدار نوروزی، سال نو و آغاز ماه مبارک رمضان را به اعضای هیئت علمی، دانشجویان و یاوران علمی (کارکنان) تبریک گفتند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان و دانشگاه لرستان، معاونان دانشگاه لرستان و سایر اعضای هیئت رئیسه دانشگاه لرستان، روز یکشنبه، 14 فروردین‌ماه، هم‌زمان با حضوری شدن کلاس‌ها و آغاز مبارک رمضان با حضور در مزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان به مقام شامخ شهیدان سرافراز ادای احترام کردند.

اعضای هیئت رئیسه دانشگاه لرستان، همزمان با آغاز حضوری شدن کلاس‌ها، ضمن بازدید میدانی از بخش‌های مختلف دانشگاه لرستان و گفتگو با دانشجویانی که به دانشگاه لرستان مراجعه کرده بودند آغاز ماه مبارک رمضان و سال نو را به اعضای هیئت علمی، دانشجویان و یاوران علمی (کارکنان) دانشگاه لرستان، شادباش گفتند.

همچنین دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، ضمن دیدار و گفتگو با دانشجویان رشته‌های تحصیلی مختلف و نظارت میدانی برای حسن انجام فعالیت‌های حضوری شدن کلاس‌ها، دستورات لازم را برای رفع برخی مشکلات مطرح شده‌ی صنفی دانشجویان، صادر کرد.

گفتنی است از 14 فروردین‌ماه براساس تصمیمات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا (کووید 19)، مدارس و دانشگاه‌های کشور، فعالیت حضوری خود را شروع کرده‌اند.

۱۴۰۱/۰۱/۱۴ - ۱۳:۲۷