مسابقه کتابخوانی به‌مناسبت آغاز ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود

۱۴۰۱/۰۱/۱۱

به مناسبت آغاز ماه مبارک رمضان، مسابقه کتابخوانی تحت عنوان «خانه بهشتی» برگزار می‌شود.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این مسابقه در تاریخ 8 اردیبهشت‌ماه (بیست و ششمین روز ماه مبارک رمضان) در ساعت 21 در سامانه جامع معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار خواهد شد.

آدرس سامانه‌ی جامع معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان:

اعضای هیئت علمی، دانشجویان و یاوران علمی (کارکنان) دانشگاه لرستان می‌توانند در این مسابقه، شرکت کنند.

به دو نفر برتر اعضای هیئت علمی، دو نفر برتر دانشجویان و دو نفر برتر یاوران علمی، جوایز 300 و 200 هزار تومانی همزمان با عید سعید فطر، اهداء می‌شود.

این مسابقه را ستاد اقامه نماز دانشگاه لرستان و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، برگزار می‌کنند.

منبع مسابقه، کتاب «خانه بهشتی» نوشته‌ی حجت‌الاسلام دکتر محمد داودی است (دریافت متن کتاب در پایین همین صفحه).

دانلود فایل ضمیمه
منبع مسابقه: کتاب خانه بهشتی