نشست‌های «بزم اندیشه» برگزار می‌شوند

۱۴۰۱/۰۱/۱۰

سلسله نشست‌های «بزم اندیشه؛ خانواده و سبک زندگی اسلامی، ایرانی» برگزار می‌شوند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان و براساس اعلام معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، موضوعات این‌گونه نشست‌ها عبارتند از:

«مزاج‌شناسی، تغذیه اسلامی»، «مهارت‌های همسرداری»، تربیت فرزند، مسکن اسلامی، پوشاک اسلامی، ورزش و تندرستی، کاهش آسیب‌های خانواده و آسیب‌های اجتماعی.

این نشست‌ها، در طول سال 1401 برای اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان (آغاز نشست‌ها از اواخر فروردین‌ماه) برگزار می‌شوند و به شرکت‌کنندگان در نشست‌ها، گواهی حضور همراه با امتیاز فرهنگی، اعطاء می‌شود.

همچنین، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، اعلام کرده است این‌گونه نشست‌ها به صورت کارگاه‌های آموزشی، برای یاوران علمی (کارکنان دانشگاه) و دانشجویان، برگزار خواهند شد.

چگونگی برگزاری نشست‌های اعضای هیئت علمی، یاوران علمی {کارکنان} و دانشجویان، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

۱۴۰۱/۰۱/۱۰ - ۰۸:۳۰