پیام تسلیت مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان در پی درگذشت حجت‌الاسلام شفیعی

۱۴۰۰/۱۲/۲۹

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، در پیامی، درگذشت حجت‌الاسلام و المسلمین شفیعی را تسلیت گفت.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، در پیامی، درگذشت حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحسن شفیعی، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خوزستان را تسلیت گفت.

حجت‌الاسلام و المسلمین شفیعی، در تاریخ 28 اسفندماه، به علت ایست قلبی، به دیدار حق شتافت.

متن پیام تسلیت حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذوالجلال و الاکرام

خبر غم‌انگیز فقدان استاد اخلاق و روحانی پارسا، حضرت حجت‌الاسلام و المسلمین مرحوم جناب آقای سیدمحسن شفیعی (ره)، موجب تأثر و تألم شد.

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان و حوزه‌های علمیه استان لرستان، مفتخر به حضور ایشان در جلسات متعدد بود.

این سید و عالم جلیل‌القدر، متصف به اخلاق نبوی بود و در تبیین فرهنگ انقلاب اسلامی، تلاش وافر داشت.

بدینوسیله ارتحال این عالم فرزانه را به همه همکاران عزیز در دانشگاه‌های استان لرستان، به‌ویژه جامعه دانشگاه‌های استان خوزستان، تسلیت و تعزیت می‌گویم.

از خداوند متعال، رحمت و غفران واسعه را برای ایشان و صبر جمیل برای بازماندگان و جامعه دانشگاهی، مسئلت می‌نمایم.

روحش شاد و قرین رحمت الهی باد.

۱۴۰۰/۱۲/۲۹ - ۱۷:۰۱