انتخابات هیئت مدیره انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران

۱۴۰۰/۱۲/۲۸

دومین دوره انتخابات هیئت مدیره و بازرسان انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران، برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، نزدیک به 200 نفر عضو انجمن از سراسر کشور در رأی‌گیری شرکت کردند.

براساس نتایج اعلام شده، دکتر حسین حاتمی که در حال حاضر مدیر امور پژوهشی دانشگاه لرستان است به عنوان یکی از اعضای اصلی هیئت مدیره انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران انتخاب شد.

همچنین دکتر حاتمی، به‌عنوان مسئول کمیته گردهمایی انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران، انتخاب شده است.

دکتر حسین حاتمی، عضو هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان است.

براساس نتایج این انتخابات، دکتر علی فرمانی، عضو هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان که در حال حاضر، ریاست آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان را برعهده دارد به‌عنوان عضو علی‌البدل هیئت مدیره و مسئول کمیته گردهمایی انتخاب شد (دکتر حاتمی و دکتر فرمانی به صورت مشترک به عنوان مسئولان کمیته گردهمایی‌ها و همایش‌ها، انتخاب شدند).

گفتنی است آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان جزو فهرست برترین آزمایشگاه‌های مرکزی دانشگاه‌های کشور (زیر مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) قرار دارد.

۱۴۰۰/۱۲/۲۸ - ۱۹:۵۱